Jelenlegi hely

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de...

Nem tudom mi legyen..
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de tudom, hogy jelenleg más tetszik neki. Az egyik közösségi oldalon már beszéltünk/ismerkedtünk egymással, de hirtelen abbamaradt a beszélgetés. Az a baj, hogy a beszélgetést én kezdeményeztem, de nem kezdeményezhetem megint, mert nem akarom, hogy nyomulásnak vegye. Személyesen még nem beszéltünk, csak látásból ismerjük egymást. Nagyon szeretnék vele találkozni, de nem tudom, hogy megkérdezhetem-e tőle Facebookon. Az a legrosszabb, hogy tudja, hogy tetszik nekem, mert elmondtam neki. Azt mondta, lenne esélyem, de lehet, hogy azért mondta, hogy ne bántson meg. Ön szerint ráírjak megint vagy inkább ne? Kíváncsian várom a válaszát!

egylány

Kedves „egylány”!

Úgy gondolom, hogy ha a fiú számára nem lennél szimpatikus, akkor nem beszélgetett volna Veled. Minden bizonnyal talált volna menekülő útvonalat – közölné, hogy nem ér rá, nem lenne elérhető a chat-en, vagy tekintettel arra, hogy személyesen nem ismeritek egymást, törölt volna. Azt pedig végképp nem tette volna meg, hogy nyíltan le is írja, tetszel neki.

Az illem azt diktálná, hogy a fiú kezdeményezzen, de egyrészt a szokások egy ideje megváltoztak, másrészt nem minden fiú meri megtenni az első lépést. Lehet, hogy ő is a kezdő lökésre vár.

Megértem, hogy félsz feltenni a kérdést, de gondold végig, mit veszíthetsz. Legfeljebb elutasít – ez a „legrosszabb”, ami történhet.

 

Üdvözlettel:

Herceg Attila drs.

Share

Kérdezek a szakértőtől

Nevet vagy nicknevet adjon meg. Amennyiben engedélyezi, meg fog jelenni a weboldalon.
A weboldalon nem jelenik meg, közvetlenül erre a címre fog választ kapni a kérdésére.
Itt tegye fel a kérdését!
Ezzel tudomásul veszi, hogy kérdése és az arra adott válasz szerkesztett formában megjelenik a weboldalunkon, illetve megjelenhet Mindennapi Pszichológia magazinban is.