Jelenlegi hely

Tudom, hogy akarom

20 éves lány vagyok, 17 éves koromban vesztettem el a szüzességemet az első barátommal, akivel 2 évig voltunk együtt. Sosem volt vele orgazmusom, de neki soha nem tudtam erről beszélni. Ezután a nálam sokkal idősebb autóvezető oktatómmal bonyolódtam szeretői kapcsolatba (ő családos). Az első együttlétünkkor csak orális szex volt közöttünk és orgazmusom lett, amitől azt gondoltam, ő az igazi. A közösülés ugyanúgy nem jó vele, de az érzéseim mindent felülírtak. Később rávett, hogy próbáljak meg önkielégíteni, és az önkielégítés egyre jobb lett. Teljesen rákattantam arra, hogy magamhoz nyúljak, és az együttlétek is sokkal jobbak lettek. Nagyon sok bókkal halmoz el, hogy milyen isteni testem van, milyen jó velem szeretkezni, segít szexybben öltözni, rábeszélt egy intim piercingre is, és ez mind nagyon sok önbizalmat adott. Egyre merészebb kalandokba mentem bele. Belevitt többes szexbe is más pasikkal, de izgalmat itt is a bókok miatt éreztem, és attól, hogy milyen hatást váltok ki a pasikból. Utoljára rábeszélt, hogy találkozzunk egy párral. Szex közben többször összeértünk a lánnyal, egy párszor simogatott is, de én inkább elhúzódtam. Később iszogattunk, beszélgettünk, és kettesben maradtam vele. A felsőm volt csak rajtam, és a lány megkérdezte, hogy megnézheti-e a piercingemet. A csiklóm előbőrében van. Miközben kérdezgetett róla, simogatta, és nagyon vegyes érzés volt, mert izgató volt. Leblokkoltam, és ő folytatta, majd megcsókolt. Visszajöttek a pasik, és amikor meglátták, mit csinálunk, sajnos nekünk estek, és vége lett. Utána újból csókolóztunk, és megint nagyon izgató érzés volt. Egy pár nap múlva találkoztunk, beültünk egy kávézóba, de nemsokára nálam kötöttünk ki, és egymásnak estünk. Utána bűntudatom volt, de újra találkozni fogunk, és tudom, hogy akarom is. Egy cipőben járunk, a
pasi, akivel a páros randin volt, a szeretője, és családos, úgyhogy tulajdonképpen mind a ketten szinglik vagyunk. A szeretkezés nagyon jó volt vele, és sokkal természetesebb volt őt kielégíteni orálisan, mint a pasikat, pedig előtte sokat agyaltam rajta, hogy mi lesz, ha... Ez azt jelenti, hogy leszbikus vagyok?

Kedves Kérdező!

17 éves korában minden lány tapasztalatlan, aki addig még nem élt szexuális életet. Különösen akkor, ha addig nem volt tapasztalata az önkielégítésben sem. Ez is okozhatta, hogy nem volt orgazmusa, de okozhatta ezt a partner tapasztalatlansága, esetleg az önzése is. A különböző szexuális kapcsolatokban, kalandokban egyre többet tanulunk meg magáról a szexről, és saját magunkról is. Megismerjük a saját testünket, igényeinket, vágyainkat, amitől egy következő kapcsolatban már jobban tudjuk, hogy mit szeretnénk, mi okoz örömet. Életünk során sokféle szexuális tapasztalatra teszünk szert, melyek között szerepelhetnek azonos neműekkel szerzett élmények is. Ezek sokat segíthetnek az orgazmus megélésében, és abban is, hogy tudja, mi okoz örömet magának. Ettől nem biztos, hogy leszbikus, az sem, hogy biszex. Ez attól is függ, hogy tudja-e, akarja-e alkalmazni tapasztalatait férfiakkal, vagy a jó élmény ezután a nőkhöz köti. Tudnia kell, hogy az orgazmus a jó szex lényege, és nem igazán minősülhet egy kapcsolat jónak, ha az egyik fél nem él át orgazmust. A partner sokat tehet ezért, főleg egy fiatal, tapasztalatlan társ esetében.

Javaslom, hogy ne akarjon most valamilyen tudatos döntést hozni. Legyen nyitott más kapcsolatokra, legyenek bármelyik nemből, és kialakul majd, hogy miben érzi jól magát. Lehet, hogy mindkét irányban nyitott lesz, és sokféle kalandot él majd át. Ha nem tűz magára bélyeget, akkor a világ sem bélyegzi meg.

üdvözlettel

bárdos kata

Gyermek klinikai szakpszichológus
Share