Jelenlegi hely

Ne kényszerítsük a férfit az ülve pisilésre, ahogy a nőt se a piszoárra

Az utóbbi néhány évtizedben nagyon megváltoztak a nemi szerepek, és már nincs az az éles elkülönülés, hogy a mi a férfi és mi a nő dolga. 

De vajon hová vezet ez a folyamat? Milyen hatással van ez a kapcsolatainkra és a gyerekeinkre? Interjú Kozma-Vízkeleti Dániel család- és párterapeutával.

Manapság egy férfi nem elég, ha gondoskodó és figyelmes, mellette vegye még ki a részét a házimunkából is, ha pedig már gyerek is van, akkor tudjon pelenkázni, altatni, és úgy általában foglalkozni vele. Közben a nő egyszerre próbál jó anya, szexi feleség és kiváló munkaerő lenni, úgy, hogy esetleg magára is maradjon egy kis ideje és energiája.

A teljes interjú itt olvasható:

https://divany.hu/vilagom/2019/05/02/valtozo-nemi-szerepek-kozma-vizkeleti-daniel/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 

Share

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <param> <strike> <caption> <!--pagebreak--> <iframe>
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.