Jelenlegi hely

Így léphetsz ki a negatív gondolatok örvényéből

Megtanultuk bekötni a cipőfűzőnket, köszönni másoknak, vagy a mozgólépcső jobb oldalán állni. Azonban nemcsak viselkedéses, de mentális szokásaink is vannak, melyek befolyásolják, hogy milyen párbeszédeket folytatunk önmagunkkal, és hogy hogyan érezzük magunkat a világban.  

A jó hír, hogy gondolkodásunk mintázatai is módosíthatók, és meg lehet állítani a negatív belső beszédet. A fizikai szokásainkhoz hasonlóan olyan mentális szokásaink is vannak, amelyeknek sokszor nem vagyunk a tudatában. A gondolkodásunk vissza-visszatérő elemei gyakran belső beszéd formájában nyilvánulnak meg. Folyamatosan narráljuk magunknak életünk eseményeit. Ez hatással van a viselkedésünkre, az érzéseinkre, a testi működéseinkre, a társas kapcsolatainkra, de még a jövőnkre is.

A teljes cikk itt olvasható:

https://divany.hu/eletem/2018/12/05/negativ-gondolatok-lekuzdese/?utm_source=cikklink

Share

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <param> <strike> <caption> <!--pagebreak--> <iframe>
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.