Jelenlegi hely

Heim Judit

1983-ban születtem, Nyíregyházán. A Debreceni Egyetem pszichológia szakán végeztem tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Az egyetem elvégzése közben kezdtem el a családterapeuta képzést, melynek szemléletét azóta is alkalmazom tanácsadói munkám során.

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, nem tudunk egyedül továbblépni, és a család, barátok sem tudnak segíteni. Talán éppen azért, mert ők is részei a problémának, amivel szembenézünk. Ha ilyenkor egy külső szemlélő, egy szakember belép a folyamatba, a rálátásával, illetve a megfelelő módszerekkel segíthet visszatérni a jó útra. Sőt, az önismereti munka által akár magasabb szintre is.

Hiszem, hogy a családi rendszer kihatással van az egyén életére, legyen szó akár a szülőkről, akár a házastársról, gyerekről. Gyakran a gyerekkorban átéltek állnak a jelenlegi problémák hátterében, illetve a gyerek problémáinak okozója is lehet a kibillent családi egyensúly, amely a családterápia segítségével helyreállítható.

Néhány a problémák közül, amikkel várom a hozzám fordulókat:

  • családi, párkapcsolati problémák
  • krízisek (serdülőkori, fiatalkori, kapunyitási pánik)
  • munkahelyi stressz
  • önismeret fejlesztésének igénye

Bővebb információ, kapcsolat:

Telefon: +36 30 556 7974

Email: judit.heim1@gmail.com

Weboldal: www.heimjudit.com

Egyéni tanácsadás: 6000 Ft/50 perc, család- és párterápiás foglalkozás: 10000 Ft/90 perc

 

 

Share