Jelenlegi hely

tréner

Dr. Kollár János

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként végeztem, az egyetemen elvégeztem a tanárszakot, pszichológus-tréneri képesítést, majd Hamburgban a zenetudományok doktora címet szereztem meg. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében tanítok orvostanhallgatókat magyar és angol nyelven. Nevemhez fűződik a magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás-és tanítássegítő program) kidolgozása. Eddig öt könyvem jelent meg.

Hiszem és vallom, hogy:

Share

Szirmai Anna Linda

Az ELTE pszichológia szakán végeztem, ahol előbb a művészetterápiákkal foglalkoztam, de végül érdeklődésemet teljesen a tánc és mozgás hatására kialakuló tudatállapot-módosulás foglalta le. A doktori program keretei között most is azt kutatom, milyen fejlesztő-gyógyító hatása lehet a testmozgásnak: mit tud a testünk rólunk és hogyan tudjuk újra felvenni vele a kapcsolatot azért, hogy helyreálljon köztünk az összhang.

Share

Szatmáriné dr. Balogh Mária

Pályaválasztó fiatalok és karrier-tanácsadást igénylő felnőttek, akár vezetők jelentkezését várom életpályáról szóló döntési pontok, ill. munkahelyváltások idején. Szervezetek, cégek vezetői számára vezetői coachingot vállalok (pl. Innermetrix teszttel támogatott) önismereti és karrier témákban, ill. csoport- és szervezeti dinamika, szervezetfejlesztés témákban, csapatát felmérem és cégre szabott tréningeket tartok, a cégnek a kihívásokra válaszoló fejlesztő projektekben folyamat-tanácsadóként nyújtok támogatást (workshopok, team coaching).

Share
Feliratkozás RSS - tréner csatornájára