Jelenlegi hely

mediátor

Dr. Kiss-Vincze Veronika

Szakterület: 

Az Imediation keretében mediátorként párkapcsolati és családi konfliktusok (testvérek, szülő-gyerek, mozaikcsalád) feloldásában, valamint a válás békés úton történő rendezésében segítem klienseimet. Abban támogatom őket, hogy kialakítsák a számukra legmegfelelőbb megoldást, hiszen a saját ügyükben ők a leginkább kompetensek. A mediáció a hatékony konfliktuskezelés módszere, ahol végre mindkét fél esélyt kap arra, hogy végighallgassák.

Share

Benczné Simon Sarolta

 

Munkám során azt képviselem, hogy az emberi kapcsolatok minősége mindvégig döntő hatással van az életünkre, jóllétünkre. A másokhoz fűződő viszonyunk alakulására pedig magunk is hatunk, ez lehetőségünk és felelősségünk is egyben. Támogatom a hozzám fordulók önismereti folyamatát, amelynek révén kapcsolataikat harmonikusabban tudják működtetni, legyen ez szülő-gyermek, vagy párkapcsolat.

Share

Roboz Gabriella

Tanácsadó szakpszichológus vagyok, családterapeuta és mediátor. Az egyetem után egy ifjúsági mentálhigiénés tanácsadó irodában kezdtem dolgozni, ahol pszichológiai és életvezetési tanácsadást, pár- és családterápiát végeztem fiatalok és felnőttek számára, több mint 10 éven keresztül. Ezután családsegítő szolgálatnál dolgoztam: egyéni tanácsadást, pár- és családterápiát és mediációt végeztem.

Share
Feliratkozás RSS - mediátor csatornájára