Jelenlegi hely

Családterapeuta

EJTK Pszichológiai Terápiás Központ

A pszichológiai segítségnyújtás számunkra szenvedély és küldetés. Pszichológusaink, pszichiátereink, családterapeutáink új szobákkal bővülő budai rendelőnkben minden korosztályt fogadnak. Egyénre szabott módszerrel dolgozunk klienseink sajátosságaihoz, szükségleteihez igazodva. Segítünk a szakemberválasztásban. Amivel fordulhatnak hozzánk: magatartászavarok, figyelemzavar, depreszszió, szorongásos zavarok, autizmus, pánikbetegség, válás – gyász kapcsán jelentkező nehézségek.

Share

Sallay Viola PhD

Pszichológus, családterapeuta, egészségpszichológiai szakpszichológus jelölt vagyok, emellett egyetemi oktató és kutató is. Segítői munkám során felnőttek egyéni, párkapcsolati és családi tanácsadásával, fejlesztésével foglalkozom, valamint konzultációs támogatást adok szülőknek és gyermekeiknek a csecsemőkori (0-2 év között jelentkező) etetési, alvási, viselkedéses zavarok esetén.

Share

Roboz Gabriella

Tanácsadó szakpszichológus vagyok, családterapeuta és mediátor. Az egyetem után egy ifjúsági mentálhigiénés tanácsadó irodában kezdtem dolgozni, ahol pszichológiai és életvezetési tanácsadást, pár- és családterápiát végeztem fiatalok és felnőttek számára, több mint 10 éven keresztül. Ezután családsegítő szolgálatnál dolgoztam: egyéni tanácsadást, pár- és családterápiát és mediációt végeztem.

Share

Hajdú Judit

Hiszek abban, hogy az emberek képesek arra, hogy jobbá tegyék az életüket és boldogabban éljenek. Ehhez nyújtok segítséget. Munkámban igyekszem feltárni és megerősíteni azokat a készségeket, amelyeknek segítségével elkerülhetőek a múlt csapdái és kezelhetőek a jövő kihívásai, feladatai és problémái.  Képesítéseim: Narratív Terápia (London)  Klinikai Gyermek Szakpszichológus  Családterapeuta  Gyermekpszichodramatista és kiképző  Pszichológia szak

Share
Feliratkozás RSS - Családterapeuta csatornájára