Jelenlegi hely

Budapest

Németh Laura

 

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pár- és családterapeuta vagyok. Specifikus területem: a gyermekkori kényszerbetegség és szorongásos zavarok pszichoterápiája (egyéni, család, csoport formában) A Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház vezető klinikai szakpszichológusaként dolgozom. 2019-ben csapatommal elnyertem a Richter Anna Díj Közönségdíját a Terápiás Szabadulószoba című projektünkkel, amelyet sikeresen alkalmazunk kényszerrel küzdő családoknál, mint terápiát kiegészítő módszert. 

Share

Dr. Vizi János

dr. jur. dr med. Vizi János jogász, pszichiáter, igazságügyi pszichiáter, szexuális medicina szakember (FECSM)

Kedélybetegségek, szorongásos zavarok, szexuális zavarok stb. komplex kezelése, egyéni és kapcsolati krízisek, pár- és családterápia. Csak felnőtt klienseknek, kivéve kóros szerhasználat, pszichotikus állapotok. Szükség esetén igazságügyi szakértői vélemény készítése, felkészítés igazságügyi elmeszakértői vizsgálatra, peres és egyéb eljárásokra.

Jelentkezni munkanapokon 09-15 óra között a (06-1)317-5684-es telefonszámon lehet.

Share

Bogdán Brigitta

Transzperszonális szemléletű diplomás pszichológus és életvezetési tanácsadó vagyok, ezen belül munka- és szervezetpszichológus M.A., tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás szakirányon, life és business coach, társadalmi tanulmányok B.A. szakelőadó, illetve személyközpontú tanácsadó jelölt.

Share

Sallay Viola PhD

Pszichológus, családterapeuta, egészségpszichológiai szakpszichológus jelölt vagyok, emellett egyetemi oktató és kutató is. Segítői munkám során felnőttek egyéni, párkapcsolati és családi tanácsadásával, fejlesztésével foglalkozom, valamint konzultációs támogatást adok szülőknek és gyermekeiknek a csecsemőkori (0-2 év között jelentkező) etetési, alvási, viselkedéses zavarok esetén.

Share

Martos Tamás PhD

Pszichológus, egészségpszichológiai szakpszichológus-jelölt vagyok, emellett egyetemi oktató és kutató is. Segítői munkám során felnőttek egyéni, kapcsolati és csoportos tanácsadásával, fejlesztésével, támogatásával foglalkozom. Megközelítésemben ötvöződik a rendszerszemlélet szellemi tágassága, a pszichodráma spontaneitása, és a pozitív pszichológia erőforrás-fókusza.

Share

Dr. Szalai Tamás Dömötör

Szalai Tamás vagyok, tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta, evészavar és pszichoszomatikus zavar specialista. Klinikai és egészségpszichológia szakirányon, majd (krízis)tanácsadó szakpszichológusként végeztem. Mentális egészségtudományokból, a kötődést és az evészavarokat kutatva doktoráltam. Módszerként rendszerszemléletű családterápiát, stresszkezelést, NLP-t, IPT-t, mediációt és relaxációt tanultam.  

Share

Dr. Kollár János

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként végeztem, az egyetemen elvégeztem a tanárszakot, pszichológus-tréneri képesítést, majd Hamburgban a zenetudományok doktora címet szereztem meg. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében tanítok orvostanhallgatókat magyar és angol nyelven. Nevemhez fűződik a magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás-és tanítássegítő program) kidolgozása. Eddig öt könyvem jelent meg.

Hiszem és vallom, hogy:

Share

Lakó Gabriella

Egyéni konzultáció keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek; megoldást keresnek és/vagy változást szeretnének elérni.
Közös munkánk során abban igyekszem segíteni, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. Célom, hogy Ön hatékonyan tudjon megküzdeni a problémákkal.

Share

Kovács Szilvia

Pszichológusként munkám során az autogén tréninget, mint relaxációs és önismereti módszert tanítom több éve, csoportos és egyéni formában, több budapesti helyszínen. Szakterületem: munkahelyi lelki megterhelések kezelése/kiégés megelőzése, életmódváltás segítése (pl. PCOS kezelésében), relaxáció várandósoknak, stressz kezelés segítő foglalkozásúak és fogyatékkal élőket nevelő szülők, családtagok számára, sportolók regenerálódása.

Share

Körmendy Patrícia

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan időszakok, amikor elbizonytalanodik a munkájában, a körülményeiben, a döntéseiben, önmagában. Munkám során abban igyekszem a hozzám fordulóknak segíteni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, és ahhoz a biztos érzéshez, hogy képesek megküzdeni a problémáikkal. Keressen meg bátran!

Share

Dr. Tárnok Zsanett

2001 óta dolgozom a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban, jelenleg mint a Vadaskert Alapítvány vezetője. Magánrendelés keretében nagy tapasztalatom van a gyermekekkel és serdülőkkel való terápiás munkában, a szülőkkel való konzultációban, a figyelemzavar, hiperaktivitás, tik, Tourette szindróma és szorongásos problémák komplex kezelésében.

 

Share

Andrek Andrea

Felnőttekkel, párokkal, családokkal dolgozom fogantatási nehézségek esetén, a magzattal való kapcsolat elmélyítésében, a szülés, az anyaság, apaság és a babáról való gondoskodás kérdéseiben, és e kitüntetett időszakban zajló párkapcsolati konfliktusok kapcsán. Olyan páciensek megkeresését is várom, akik úgy érzik, problémáik gyökere mélyen a múltba, sokszor egészen a megszületésük előtti időszakba nyúlik.

Share
Feliratkozás RSS - Budapest csatornájára