Jelenlegi hely

A VÉLEMÉNY SZÁMÍT? I. Országos Igazságügyi Pszichológus és Pszichiáter Szakértői Konferencia

Elsődleges fülek

Időpont: 
2021. szeptember 17. 09:30 péntek - 2021. szeptember 18. 18:00 szombat
Helyszín: 
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
Helyszín címe: 
Budapest, IX. Könyves K. krt. 12-14.

A Magyar Pszichológiai Társaság és a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara 2. Tagozatának közös rendezvénye

„A napi hírek gyakori és közérdeklődésre számot tartó szereplői a pszichológus vagy pszichiáter szakértők, illetve szakértői véleményeik, amikre bírósági vagy hatósági (rendőrségi, ügyészségi, gyermekvédelmi, stb.) döntéseket alapoznak.
A változó jogszabályi környezet és az egyre bonyolultabb kihívások miatt szükséges, hogy korszerű ismeretek birtokában, az előírásoknak egységesen megfelelő szakmai nézettel vegyünk részt az igazságszolgáltatás munkájában. A döntéshozói oldal bevonásával szerveződő konferencia célja, hogy a közös és az akár kérdéses pontokat is megkeressük a szakterületeinket érintő nehézségekben és kihívásokban. Aktív részvételre invitáljuk a szakértő kollégákat, valamint a bíróságok és a hatóságok részéről érkezőket is, közös munkánk jobb megértése, szakmaiságunk erősítése és együttműködéseink javítása érdekében. Várjuk előadás-jelentkezéssel mindazokat, akiknek kérdése vagy mondanivalója van az igazságszolgáltatásban szakértői munkát végzők, vagy a szakértői véleményeket rendszeresen igénybe vevők felé. Természetesen többféle, más műfajban is lehetséges egyéni vagy csoportos jelentkezés, a tervezett (előadás, workshop, kerekasztal, emlékülés, vitaülés) műfajok bármelyikében.
És várjuk a szakértői munka kihívásai iránt érdeklődő klinikai szakpszichológus kollégákat, akik megismerkednének ezzel a kiemelten izgalmas szakmai területtel.”

 

Részletes információk, illetve a program az alábbi linken olvashatók:

http://mpt.hu/mpt-rendezvenyek/?fbclid=IwAR0IN7mVvXMWxeb9ieYEDIbrKORD64dq2JVwr-Mx_M22Mopjux6NzGbTTjE

Igazsagugyi_Konferencia_2021_Program

 

Programajánló kategória: 
Share