Jelenlegi hely

Szexedukáció. Tudatosság. Intimitás. Az ELTE Illyés Sándor Szakkollégiumának konferenciája

Elsődleges fülek

Időpont: 
2019. november 23 szombat (Egész nap)
Helyszín: 
ELTE PPK
Helyszín címe: 
1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27

Miért kezeljük még 2019-ben is tabuként a szexet? Ezt, és még sok más témát érintő kérdést feszegetünk a KÖSz! idei konferenciáján. Nem érdemes kihagynod!

Az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium hagyományőrző jelleggel, minden évben megrendezi tudományos ismeretterjesztő jellegű, őszi szakmai konferenciáját. A programsorozat minden évben más - mindenkit érintő, tág hatáskörű - tematika köré szerveződik, ebben az évben a szexedukáció és a tudatos szexualitás kérdése köré épül.

A szexuális tudatosság egy minden korosztályt érintő téma, amelynek legtöbb részét homály fedi mind kulturális, mind személyes tabukból kifolyólag. Éppen ezért célunk, hogy hangsúlyozzuk az olyan, modern társadalmunkban meglepően csekély szerepet kapó témákat, mint a megfelelő szexedukáció fontossága; az LMBTQ személyek kirekesztése; a fogyatékossággal élők szexualitása; a pornó, illetve a média hatása kapcsolatainkra. Az izgalmas előadások, workshopok és egyéb színes programok lehetőséget biztosítanak a tudományos diszkussziókra, valamint a kommunikáció hiánya miatt kialakuló problémák feloldására. A konferencián számos alapítvány képviselteti magát, így lehetőség nyílik munkájuk megismerésére is.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Részletes program csatolva!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció:
https://m.facebook.com/events/484472292107583?view=permalink&id=516857112202434&sfnsn=mo

Programajánló kategória: 
Share