Jelenlegi hely

A Magyar Hipnózis Egyesület workshopja

Elsődleges fülek

Időpont: 
2019. február 15. 16:00 péntek
Helyszín: 
ELTE PPK
Helyszín címe: 
1064 BP, Izabella utca 46. 218. terem.

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára:

Suhai Gábor szakpszichológus: A módosult tudatállapotok megjelenése és hasznosítása a ló asszisztálta vezetői készségfejlesztő munkában - hipnózistechnikák alkalmazásának tapasztalatai

A képzés során körüljárjuk, hogyan kapcsolódik a ló és a lóval foglalkozó ember a módosult tudatállapotok jelenségvilágához; definiáljuk, mit is jelent a ló asszisztálta készségfejlesztés (szemben a lovaspszichoterápiával vagy a ló mediálta tréninggel); majd az elmúlt 13 év tapasztalatai alapján esetrészletek ismertetésén keresztül nyerünk bepillantást a szuggesztiók lovardabeli alkalmazásába.

A kevésbé hipnábilisak számára a kívánt transzállapot mélyítéshez videó-illusztrációkat alkalmazunk, a módszer hatékonyságában kétkedők esetében a megfogalmazott kérdéseikre adott válaszok teremtik meg a kellő érzelmi bevonódás kialakulását, amely az eredményes vezetői készségfejlesztés lélektani munkavégzéséhez szükséges.

A képzésre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A workshopot követően könyvbemutatóra kerül sor: Hipnózis a gyakorlatban 3: Vissza a gyökerekhez.

A könyvbemutatón találkozhatnak a könyv szerkesztőjével, Dr Zseni Annamáriával, a lektorokkal, Dr. Vértes Gabriellával és Dr. Benczur Lillával, valamint a tanulmányok íróival is.

Internetes jelentkezés és tudnivalók az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNK3FqO5tzthR9QGdaNHDyLVDPYgtc1hLcFKGeSAVnqkTICQ/viewform?usp=sf_link

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.

 

Programajánló kategória: 
Share