Jelenlegi hely

KAPSZLI Pszichológiai Napok – SIKERSZTORI

Elsődleges fülek

Időpont: 
2019. április 12. 00:00 péntek - 2019. április 14. 00:00 vasárnap
Helyszín: 
Károli Gáspár Református Egyetem
Helyszín címe: 
Budapest III. Bécsi út 324.

A KAPSZLI a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakos hallgatói köre, ami már több mint 10 éve foglalkozik pszichológiai témájú előadások és konferenciák szervezésével. Legfontosabb célunk, hogy a pszichológiai ismereteket mind szakmabeliek, mind laikusok minél szélesebb köréhez juttassuk el, ezért rendezvényeink mindenki számára nyitottak és ingyenesek.

A sikerhez vezető út egyáltalán nem egyenes, hanem sokkal inkább kitérőkkel teli. Az előadások során megpróbáljuk bemutatni, szakemberek tudásán és tapasztalatán keresztül, hogy a siker mennyire komplex fogalom. Milyen árnyoldalakkal, nehézségekkel és milyen áldozatok árán hajszoljuk mindennapi életünkben a sikert. Szokásunkhoz híven, a konferencián műhelyfoglalkozásokon is részt lehet venni. Többek között transztánc műhelyen, pszichodrámán, encounter csoportfoglalkozáson, állatasszisztált terápián és még sok más workshopon.

Az előadásokon való részvételhez nem szükséges regisztráció, csak a műhelyekre van létszámkeret, amelyekre pedig helyben, a műhelyfoglalkozások kezdete előtt fél órával tudtok regisztrálni!

Előadóink többek között: Tari Annamária, Császár-Nagy Noémi, Pál Feri, Almási Kitti, Limpár Imre, Kádár Annamária, Hevesi Kriszta, Zacher Gábor, Kozma-Vízkeleti Dániel, Orvos-Tóth Noémi
Természetesen a névsor csak ízelítő; teljes és részletes programunkat megtalálhatjátok a honlapunkon, a Facebook-oldalunkon.

 

Programajánló kategória: 
Share