Jelenlegi hely

Fókuszban az anyák - Az édesanyák hónapja

Elsődleges fülek

Időpont: 
2021. április 02. 00:00 péntek - 2021. május 02. 00:00 vasárnap

Fókuszban az anyák - Az édesanyák hónapja

Az Autizmus Világnapjától az Anyák napjáig

 

Áprilisban anyák napjára készülve a korai fejlesztéssel foglalkozó és az eltérő fejlődésű gyermekeket nevelő családokat támogató BHRG Alapítvány az édesanyákra fókuszál és az elismerés jeléül és segítő szándék kifejezésére figyelemfelhívó kampány keretében támogatja az édesanyákat a tünetfelismerésben, a fejlesztés útvesztőiben való eligazodásban, saját lelki egészségük megőrzésében, és rajtuk keresztül az érintett gyermekeket a lehetőségeik kihasználásában.
Anyák Napja közeledtén szeretnénk a felhívni a figyelmet és támogatni az eltérő fejlődésű gyermekeket nevelő édesanyákat a tünetfelismerésben, a képességfejlesztés lehetőségeinek való eligazodásban, saját lelki egészségük megőrzésében. Az édesanyák megkaphatják a maximális támogatást, ha van ismeretük a megfelelő szakemberekről, képességfejlesztő módszerekről és támogatjuk őket ezek egyenlő esélyű hozzáférésében.
Hisszük, hogy ha az édesanya jó pszichés állapotban tud lenni, azzal közvetetten hozzájárul gyermeke helyzetének javulásához. Ha megfelelő szakember bevonásával a gyermek fejlődése támogatott, és az édesanya tud hinni abban, hogy a helyzetük jó irányba alakul, és tud tenni az állapot pozitív irányba való megváltozásáért, az gyermeke és az egész család javára lesz.

Részletes információk: https://bhrg.hu/fokuszbanazanyak/

 

Programajánló kategória: 
Share