Jelenlegi hely

25. PSZINAPSZIS – ÉLETJEL

Elsődleges fülek

Időpont: 
2021. július 09. 00:00 péntek - 2021. július 11. 00:00 vasárnap
Helyszín: 
ONLINE!

A Pszichodiák Alapítvány rendezvénye, a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok az elmúlt közel 25 évben Budapest egyik meghatározó közösségi és kulturális színfoltjává nőtte ki magát. A háromnapos szakmai és kulturális rendezvény – amely a pszichológia legfrissebb eredményeit, ill. a lelki egészség megőrzésének lehetőségeit ismerteti a laikus érdeklődőkkel – az idei évben a járványhelyzetre tekintettel online módon valósul meg: az előadások az online térben követhetők az erre kifejlesztett platformon.

Az esemény menetrendjéből a szakmai előadások és a kerekasztal-beszélgetések mellett a kulturális programok sem maradnak ki. A szakmai programban kiemelt helyet szentelünk a koronavírus-járvány által generált helyzetnek és pszichológiai hatásainak. A bezártság, a szociális távolságtartás, az új keretrendszerben való elhelyezkedés nagymértékben befolyásolta mindennapjainkat. Átformálta a normáinkat – és némiképp minket is. Az Életjel számunkra ezek megélése, tanulságainak elraktározása és egyben a gyógyulás folyamatának része. Az előző év megterhelő időszakai után szeretnénk a pozitív pszichológia területeit a rendezvény középpontjába helyezni. Fontosnak tartjuk a reményt, a hálát, hiszen ezek erőt adó mankóként segíthetnek személyes fejlődésünk során.

Háromnapos rendezvényünk során kiemelt szerep jut azoknak, akik az elmúlt időszakunkat nagyban segítették: szó lesz az egészségügyről, a szakmában dolgozókról és a gyógyszercégek kihívásairól. A 25. Pszinapszis nemcsak egy megújulási lehetőséget nyújt látogatóinak, de lehetőséget biztosít az azonos érdeklődésű társainkkal való kapcsolódásra is.

Részletes információk:

https://www.pszinapszis.com

Programajánló kategória: 
Share