Jelenlegi hely

túlterheltség

Tanulok, vezetem a háztartást...

19 éves vagyok, és kicsit több mint egy éve vesztettem el az anyukámat. Most fogok érettségizni, és a nagymamám, aki velünk lakik, lebetegedett, és át kellett vennem a háztartás irányítását, így ha hazamegyek, még főznöm kell másnapra, és nem marad elég időm a tanulásra. A barátommal egyre rossszabb a kapcsolatom, szerinte miattam nem tud boldog lenni, hetente csak maximum 24 órát lehetünk együtt, mert más városban tanul. Mindent egybevéve szinte
állandóan ideges vagyok és frusztrált. Hogy tudnám kezelni a helyzetet ?

Share

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Lakó Gabriella

Egyéni konzultáció keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek; megoldást keresnek és/vagy változást szeretnének elérni.
Közös munkánk során abban igyekszem segíteni, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. Célom, hogy Ön hatékonyan tudjon megküzdeni a problémákkal.

Share
Feliratkozás RSS - túlterheltség csatornájára