Jelenlegi hely

traumafeldolgozás

Állandóan rémálmok gyötörnek

A problémám már egészen kis koromtól kínoz engem. 90 százalékban álmodom (szinte mindennap), és ennek 95 százaléka rémálom. 60 százalékban emlékszem is az álmaimra, évek után is. Van úgy, hogy egy éjszaka 4-5 különböző rémálmot látok. Sajnos a családom igen megviselt, alkoholista apukám többször ájulásig verte anyukámat, és többször megerőszakolta előttem és bátyám előtt. Akkor úgy 6-7 évesek lehettünk. Volt, amikor a haverjait is hozta. Minket nem erőszakolt meg, de molesztált és rendszeresen kínzott és vert. Anyukám is alkoholista lett, agressziv és elviselhetetlen.

Share

Dr. Gerber Erika

A pszichoterápia - szavak és szavak nélküli beszélgetés - két ember között.

Orvosi végzettségű pszichoterapeuta vagyok. Hosszú évek tapasztalata megerősített a test és lélek öngyógyító erejébe vetett hitemben.

Lelki problémákkal és lelki hátterű testi zavarokkal küzdő emberek pszichoterápiás kezelésével foglakozom. A szakmai alapokat az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás-rehabilitációs Osztályán szereztem. 

Share

Spronz Péter

Szakterület: 

Felnőttek megkeresését a következő problémák esetén várom: életvezetési nehézségek, depresszió, pánik, szorongás, traumafeldolgozás, gyász, stresszkezelési problémák, alacsony önértékelés, szomatikus panaszok. Az egyéni üléseken túl pár- és családterápiás konzultációkat is tartok kettős vezetés és állandó szupervíziós felügyelet mellett.

Share
Feliratkozás RSS - traumafeldolgozás csatornájára