Jelenlegi hely

testkép

Csak arra gondolok, hogy nézek ki

Előre is bocsánat, ha hosszú és köszönöm, ha válaszra találok a kérdéseimmel. Mostanában nagyon sok kamasz gyerek azért depressziós, mert a többiek is azok, de ha valaki tényleg az, azt súlyosan elítélik. Ezért is félek kijelenteni, hogy talán én is az lehetek valamilyen formában. Amikor 11 éves voltam, azt mondta a gyerekorvosom, hogy 71 kg vagyok, ami azt jelenti, hogy a magasságommal egybevéve vagy túlsúlyos leszek, vagy visszatáncolhatok a számok terén és így nem leszek az.

Share

Csúnyának látom magam

Miért van az, hogy belenézek a tükörbe és egy duci lányt látok... 12 éves vagyok és nem tudok magamra szépen nézni, mindig csak az megy a fejemben, hogy vajon a többi ember mit gondolhat, hogy miért van ekkora hasam... Elszomorodok, amikor ránézek egy másik lányra, akinek lapos a hasa, gyönyörű szép.. én meg nem és emiatt nagyon letört vagyok és egész nap az ágyban fekszem és nézem a plafont...

Share

Aggódom a nővérem miatt

Egy évvel ezelőtt fogyókúrába kezdett, sikerült is leadnia 20 kg-ot, csinos lett. Ezzel egy időben elhagyta a jegyesét, amit szintén megértek, hiszen nem volt boldog abban a kapcsolatban. Egy hónapja leszokott a dohányzásról, ami szintén nagyon jó dolog. A probléma fél éve kezdődött, amikor állandóan azt kérdezgette tőlem és a család többi tagjától, hogy vannak-e ráncai. Eleinte csak nevettem a kérdésén, azt hittem, nem gondolja komolyan, de az utóbbi időben már csak a ráncairól beszél.

Share

Túl kicsi a mellem

Én egy 22 éves nő vagyok. Már 2-3 éve zavar a kisebb növésű mellem. Teljesen önbizalomvesztett lettem, és kerülök minden olyan ruhát, aminek kivágása van. Kellemetlen sajnos. Attól félek, hogy a kapcsolatom rámehet, amit nem szeretnék. A párom azt mondja, hogy tökéletesek "neki"! Én sajnos nem így látom, és már teljesen össze vagyok omolva emiatt. Utálok tükörbe nézni. Félek mutatni a testem. Azt ajánlották, hogy evvel forduljak pszichológushoz. Ön szerint is tudna segíteni nekem egy pszichológus?

Share
Feliratkozás RSS - testkép csatornájára