Jelenlegi hely

szexualitás

"Szeretném rendbehozni a házasságomat és a szeretői viszonyt befejezni"

10 éve élek párkapcsolatban és az utóbbi időben nem működik a szexuális életünk. Én kb. mindennap szeretkeznék, de a páromnak elegendő a heti egy is. A megszokottság is eluralkodott rajtunk. Beszéltünk már a helyzetről többször is, de kardinális változás sosem következik. Orgazmusom sem volt már vele jó ideje, és orális szex sincs az ő részéről. Úgy érzem, azzal, hogy jeleztem neki, hogy többet szeretnék együtt lenni vele, csak nyomást helyezek rá és teherként éli meg. Úgy érzem, mintha nem venné elég komolyan, hogy ez problémát jelent.

Share

Még nem voltam nővel

24 éves srác vagyok, aki még nem volt nővel, de már nagyon szeretne. Nagyrészt a szülők is rájátszottak erre, hisz gyerekkoromtól szorongásban volt részem, illetve egyfolytában csesztettek, bármi jót tettem, kinevettek, meg nem érdekelte őket. Tehát önbizalomból nem kaptam sokat. Nem tartom magam külsőre borzasztónak, sőt volt már barátnőm is, illetve pár lánnyal kavartam már. Egyszer az egyik lánnyal majdnem megtörtént, de ránk nyitottak, és így nem sikerült a dolog, sőt a kapcsolatnak is vége lett ezáltal. Egyébként továbbra is a szülőkkel élek.

Share

Tényleg gond a pornónézés?

Én egy 13 éves fiú vagyok, aki nem tudja, jó-e, amit csinál. Mostanában (egy-két éve) elkezdett érdekelni a szexualitás. Olvastam rengeteget a maszturbációról, a pornó hatásairól. Mindennek utánanéztem, amit eddig nem értettem. Egyértelmű, hogy ha már e két témában “vagyok legjobban otthon”, kipróbálom őket a való életben is... Olyan dolgokat is olvastam, hogy nem jó a pornó a fiataloknak, meg hogy nem jó korán kezdeni nézni, sőt egyszerűen nem is kell elkezdeni nézni. Én nézem rendszeresen, hetente többször. Könnyebb tőle a maszturbáció, de anélkül is teljesen jól megy...

Share

"A saját nemem kezd érdekelni"

Nem is tudom, hol kezdjem. Elsősorban ott, hogy 5 éve egy csodálatos kisfiú anyukája vagyok. DE! 1,5 éve külön élünk a férjemmel, azóta már próbálkoztam új kapcsolattal, voltam együtt férfiakkal, de most úgy érzem, hogy a saját nemem kezd el érdekelni. Lehetséges ez egyáltalán? Találkoztam hasonlóval, aki 2 gyermek után és 15 év házasság után váltott saját nemre, de vajon honnan tudom igazán? Miből érzem? Nem tudom eldönteni, hogy a szóban forgó nőhöz mi vonz, mi az, ami

Share

"Azt a bizonyos izgató löketet a fantáziálás adja meg"

Normális-e az, hogy nő létemre szex közben úgy tudok elélvezni, az adja meg azt a bizonyos "löketet" agyban, ha arra gondolok, hogy más nővel vagyok - ritkább esetben más konkrét férfival. Már ez eléggé zavar, az életben sosem csinálnék ilyet, azt szeretném, ha végig a férjem lenne a partnerem testileg, lelkileg is, és ő "elégítene" ki. Gondolom, ez egy nagyon összetett dolog, sok minden állhat a háttérben, lehet, hogy nem kívánom eléggé a férjemet, stb. De tényleg szeretném, ha nem csak testileg, de lelkileg is végig a férjemmel lennék.

Share

Hallottam, ahogy a szüleim szerelmeskedtek

18 éves lány vagyok. Romlik a szexuális kapcsolatom a barátommal, mióta hallottam többször is a szüleimet, mikor szexuális kapcsolatot létesítettek. Mindig ez a rossz emlék jut eszembe, mikor a párommal arra kerülne a sor. A szüleimmel ilyen dolgokról nem tudok sajnos beszélni, azóta is fülhallgatóval alszom éjszakánként. Nemrég volt egy erotikus álmom, amiben szerepelt az apám, pedig kijelenthetem, hogy az érzéseim iránta közelebb állnak az undorhoz. Szòval mind az âlmom, mind a romlás a barátommal aggaszt, nem tudom, mit tehetnék.

Share

Tomboló hormonok

Húszas évei legelején járó szűz fiú vagyok, és ezzel együtt a hormonrendszerem "üvölt, tombol", és ezzel nem tudok semmit se kezdeni sajnos. Semmi esélyét nem látom, hogy találjak egy lányt, és ez egyre jobban frusztrál, kikészít. Elkezdtem kerülni az olyan helyeket, ahol sok fiatal lány van, mert rögtön rámtör a mély frusztráció, hogy képtelen vagyok "meríteni" ebből. Sajnos mindennap, amikor utazok haza, "meghalok", ugyanis egy újabb  nap eltelt, hogy nem történt semmi. Pedig lefogytam a testsúlyom több mint 20 százalékát (25 kg)... és rosszabbul érzem magam, mint előtte.

Share

Ez normális barátok között?

Van egy barátom, mindketten férfiak vagyunk, 32 évesek. Én egyedülálló vagyok, a barátom hetero párkapcsolatban él. Már barátságunk elejétöl egy ösztönös szinten vonzódunk egymáshoz. Nem vagyunk szerelmesek, nem is akarunk "túl a barátságon"-t. Mégis jólesik megölelni egymást, néha csók is csattan és "kényeztetni(simogatni)" egymást. Szexuális kapcsolatot nem akarunk, nem is menne, a közös maszturbációt próbáltuk, de nem tudtunk kielegülni. Abban kérnék segítséget, ez normális barátok között?

Share

Összetörte az álmaimat

46 éves nő vagyok,februárban múlt egy éve, hogy megismerkedtem jelenlegi párommal. Komoly, odaadó, figyelmes ferfinak ismertem meg. Mivel nem vagyunk annyira fiatalok,s mindketten túl vagyunk egy hosszú távú rossz kapcsolaton, ezért komolyan gondoltuk a kapcsolatunkat. Elvarázsollt a figyelmessége, a szeretete, hamar belészerettem, számomra ő volt a nagy Ő! Ezért 6 hónap után meg is tettem a szükséges lépéseket, hogy együtt lehessek életem szerelmével.

Share
Feliratkozás RSS - szexualitás csatornájára