Jelenlegi hely

szexuális problémák

A szexuális életünk mélyponton van

5 éve élek a párommal egy kapcsolatban. Minden nagyon szuperül működött, viszont az utóbbi egy évben a szexuális életünk nagyon mélyponton van. A problémával csak most kezdtünk el igazán foglalkozni, amikor azt éreztük mindketten, hogy ezt már nem bírjuk így tovább. Az elmúlt év egyébként is nagyon stresszes volt, és a szex hiánya még több stresszt generált. Nagyon szeretjük egymást, viszont a párom azt mondta, nem vonzódik hozzám, nincs meg a testi "kémia". Mindketten nagyon szeretnénk megoldani a problémát, nem szeretnénk szakítani.

Share

Nem akar engem, fáradt

Párommal két éve vagyunk együtt. Idén eljegyzett, sokat beszéltünk róla, hogy kisbabát szeretnénk (talán ő előbb is szerette volna, mint én). Az utóbbi hónapokban szinte csak akkor vagyunk együtt, ha peteérésem van, de akkor is csak ha én kezdeményezek. Ebben a hónapban viszont egyáltalán nem sikerült együtt lenni, nem akar engem, fáradt, egyszer majdnem sikerült, de erekciós problémák miatt mégsem. Ez az önbizalmamat lerombolja, kérdeztem tőle, én mit tehetnék, hogy jobb legyen, vagy hogy megkívánjon, de csak annyit mond, nem velem van a baj, fáradt.

Share

Csiby Ágnes

Amikor valami rossz történik, három lehetőséged van: hagyod, hogy meghatározzon téged; hagyod, hogy tönkretegyen, de hagyhatod azt is, hogy megerősítsen.

Magánemberként és pszichológusként örök optimista vagyok. A legnehezebb helyzetekben is megtalálom azt, aminek örülni lehet és segítek a páciensnek olyan szemléletet megtalálni, hogy a mindennapokban, a küzdelmek vagy napi bosszúságok ellenére is jól érezze magát.

Share

20 éves koromig molesztált az apám

10-11 éves koromban kezdődött, hogy édesapám fogdosni, molesztálni kezdett. Nem volt mindennapos a dolog, de aztán egyre sűrűbbé vált. Eleinte csak akkor, ha ketten voltunk a házban, ezután már akkor is, ha más is volt otthon, de nagyon figyelt arra, hogy más észre ne vegye. Csak akkor molesztált, ha alkoholt fogyasztott. De mivel alkoholista, így ez sűrűn előfordult. 16-17 évesen csak úgy akart elengedni szórakozni, ha meztelen képet csinálhat rólam. Persze ez nem történt meg.

Share

A párom női fehérneműkben érzi jól magát...

Normális-e, hogy a párom női fehérneműkben illetve ruhákban érzi jól magát? 8 éve vagyunk együtt a párommal. Eleinte semmilyen arra utaló jelet nem tapasztaltam, hogy lennének ilyen irányú vágyai. Aztán kb. 2 éve azzal szembesültem, hogy csipkés tanga van rajta az ágyban és nylonharisnya. Ennek akkor nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, bár eléggé kiábrándító volt számomra, pedig nem voltam és nem is vagyok prűd. Azt kérte, hogy simogassam a lábát harisnyán keresztül és kényeztessem a fenekét. Ami nem csupán annyiból állt, hogy simogatom...

Share

Pakai-Szűcs Réka

Pakai-Szűcs Réka vagyok, okleveles klinikai pszichológus. Képesítésemet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, amely híres gyakorlatorientált képzéséről. Terápiás módszeremnek a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként a pár- és családterápiás eljárást választottam, mivel ez az egyetlen olyan terápiás módszer, amely a különböző pszichológiai elméleteket ötvözve, azok legeredményesebb technikáit egyesíti. Jelenleg ezen módszerspecifikus képzésemnek befejező szakaszában tartok, ezért pár- és családterápiát családterapeuta-jelöltként folytatok, szupervíziós támogatás mellett. 

Share

Erotikus tartalmú videókat néz és eközben...

Elég hosszú a történetünk, megpróbálom rövidre fogni, de lehet, hogy kicsit zavarosnak fog tűnni a levelem. 3 éve vagyok együtt a párommal, lassan egy éve, hogy eldöntöttük, babát szeretnénk, aminek nem is volt semmi akadálya…2,5 hónappal ezelőtt született meg a gyönyörű kisfiunk. Miután megtudtuk, hogy babát várok, párom megkérte a kezem - elmondása szerint már régóta tervezte, csak a megfelelő pillanatot várta. Minden rendben volt, viszont, ahogyan közeledett a szülés várható ideje, párom teljesen kifordult önmagából. Egyszerűen azon kaptam magam, hogy én nem ezt az embert ismertem meg.

Share

Szita Bernadett

Elsősorban stresszhez, traumákhoz társuló, szorongásos és pszichoszomatikus jellegű zavarokkal foglalkozom. Fő szakterületem a krónikus betegségek, terhesség, vetélés, koraszülés, meddőség kapcsán jelentkező problémák kezelése, amelyhez szakmai hátteremet 2011-óta a Semmelweis Egyetem biztosítja. Munkám során elsődleges szempont az empatikus, elfogadó légkör megteremtése, és a hatékony, bizonyítékon alapuló pszichológiai módszerek alkalmazása.

Share

Sági Andrea

Mindenkiben él a vágy, hogy párja szeresse és támogassa, mégis sokszor érezzük ennek hiányát. Szakértő segítséggel újra visszatalálhatnánk egymáshoz.

Budai magánklinikán várom azokat a párokat, családokat, akik elakadással, problémával küzdenek, vagy olyan életfeladat előtt állnak, amelyet nem képesek megoldani. A párterápia segít tudatosítani és módosítani azokat a hibás kommunikációs- és viselkedésmódokat, amelyekben a párkapcsolati vagy családi problémák gyökereznek.

Share

A szülés óta nem kívánom a szexet

A problémám az, hogy másfél éve szültem, és azóta nem kívánom a szexet.  Sokszor vissza is utasítom a páromat. Ebben sokszor az is közrejátszik, hogy sokat vezet,  mert messze dolgozik, és hétvégén többször is előfordul,  hogy elkezd iszogatni. Nem lerészegedik, de látni rajta.  Kicsit flegma lesz olyankor és kötekedő.  És ha ilyenkor közeledik hozzám,  akkor az esetek 99 százalékában visszautasítom.  Zavar a súlyom is, sokat felszedtem. Most kezdtem el eljárni edzeni.  Szeretem, de ez a szex-téma nem akar menni.  Mi lehet a
probléma?  És a megoldás? 

Share

Szexchat - mindent kockáztatni pár perc "élvezetért"?

Gábor vagyok, 35 éves és egy elég összetett problémával fordulok Önökhöz. Egy problémával, amely majdnem tönkretette a kapcsolatomat a menyasszonyommal, aki az életet jelenti a számomra. 2,5 éve vagyunk együtt, ebből fél éve a menyasszonyom és minden perce álom volt a kapcsolatunknak, tényleg olyan, mint egy mese. Olyan, amilyenre egész életemben vágytam. Ő nemcsak a menyasszonyom, párom, hanem csodálatos szerető és egyben a legjobb barátom is. Ez idő alatt ez a csodálatos hölgy a részem lett és én az övé, nem tudok nélküle élni és meglenni. Ezelőtt sem és most sem.

Share

Pornós "megcsalás"

Másfél éve van barátnőm, és vele az első pár hónap után (ami nagyon jó volt) szexuális kapcsolatunk megromlott egy nemi betegség miatt. Ebben az időszakban én többször is webkameráztam, chateltem az interneten, "szexuális értelemben ". Ez a pornónézéshez kapcsolt tevékenység volt. Eddig (kb. öt hónappal ezelőttig) azt hittem (igen, teljes hittel ezt gondoltam), hogy ez nem megcsalás. Amióta tudom, hogy igenis az, és ez nem puszta fantázia és pornó, rettenetesen lelkiismeret-furdalásom van. Ön szerint mi a teendő? Mondjam el a partneremnek? Annak szakítás lenne a vége de én őt szeretem...

Share

Az orgazmus fejben dől el?

Az orgazmus a fejben dől el? 18 éves vagyok,a barátommal másfél éve vagyunk együtt, ő vette el a szüzességemet. Szuper vele a szex, mindent nagyon jól csinál, de sajnos nincs orgazmusom. Az elején mondtam neki, szomorú lett, amiért nem tud kielégíteni, de mindenhogy próbálkozott, hogy sikerüljön neki, mégsem ment. Minden szeretkezésünk után megkérdezte, hogy, na volt orgazmusod? Ez eléggé frusztrált, és egy idő után azt hazudtam neki, hogy igen, volt és azóta megjátszom. De ebbe kezdek belefáradni. Azt tudni kell, hogy maszturbálok, könnyen van orgazmusom és mindig.

Share

Oldalak

Feliratkozás RSS - szexuális problémák csatornájára