Jelenlegi hely

stressz

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Szita Bernadett

Elsősorban stresszhez, traumákhoz társuló, szorongásos és pszichoszomatikus jellegű zavarokkal foglalkozom. Fő szakterületem a krónikus betegségek, terhesség, vetélés, koraszülés, meddőség kapcsán jelentkező problémák kezelése, amelyhez szakmai hátteremet 2011-óta a Semmelweis Egyetem biztosítja. Munkám során elsődleges szempont az empatikus, elfogadó légkör megteremtése, és a hatékony, bizonyítékon alapuló pszichológiai módszerek alkalmazása.

Share

Királyné Szentkuti Katalin

Királyné Szentkuti Katalin pszichológus, pár- és családterapeuta-jelölt vagyok. 2009-ben diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, szervezet- és tanácsadás pszichológia szakirányon. Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek építészmérnök férjemmel. Jelentős tapasztalatom van az alábbi területek/problémák kezelésében: kamaszkori önértékelési zavarok, önbizalomhiány, iskolai bántalmazás, munkahelyi stressz, munkahelyi mobbing, vezetői kommunikáció- és identitástudat-fejlesztés.

Share

Lakó Gabriella

Egyéni konzultáció keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek; megoldást keresnek és/vagy változást szeretnének elérni.
Közös munkánk során abban igyekszem segíteni, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. Célom, hogy Ön hatékonyan tudjon megküzdeni a problémákkal.

Share

Munkahelyi stressz

A problémám a következő: állandóan stresszelek az új munkahelyem miatt. Még csak pár hónapja dolgozom ott, de számomra nagyon nyomasztó a légkör, a besavanyodott kollégákról nem beszélve. Engem is frusztrálttá tettek. Amikor hazaérek a munkából, elvonulok és sírok. A másik nagy gond pedig az, hogy utálom a feladatkörömet. Sajnos nem abban dolgozom, ami a valódi szakmám. Nincs benne kihívás, és nem lehetek kreatív. Monoton és szürke az egész. Nem érzem magam teljesnek, valamint nem érzem úgy, hogy ez az én asztalom lenne.

Share

Kész horror

Az utóbbi időben rendszeresen felébredek éjszaka, és az eddig látott horrorfilmek emlékei riogatnak. A legkisebb zajtól is megijedek, és azt képzelem, valaki áll a hálószobaajtóm előtt, és mindjárt belép. Mindig nagyon jó alvó voltam, sose ébredtem fel éjjel, egyhuzamban, mélyen végigaludtam az éjszakákat. Ez a helyzet addig fajult, hogy az ajtónak háttal már el sem tudok aludni, és lassan a lefekvéstől is félek.

Share
Feliratkozás RSS - stressz csatornájára