Jelenlegi hely

pornó

Valahogy mindig eléri, hogy újra együtt legyünk

A párom rengetegszer hazudott nekem abban, hogy nem néz pornót. Volt fent egy társkereső oldalon, amiről elég nehezen szedte le magát. 5 éve vagyunk együtt, többször szakítottunk már, és szinte minden alkalommal társkereső oldalakra jelentkezett. Beszélgetett más lányokkal, a legutóbbinál kiderült, hogy talán e miatt a lány miatt nem vonzódik már hozzám. Ő egy szerényebb típus nálam. Akármikor szakítunk, utána mindig elviselhetetlen az az idő, amit egymás nélkül töltünk, és valahogy mindig eléri, hogy újra együtt legyünk.

Share

Nálam a pornónézés megcsalásnak számít

Szakítás szélén állok párommal (ismét, ugyanaz miatt), nem tudom mitévő legyek. Mikor kimondtuk majd 2 éve, hogy egy pár leszünk, elmondtam neki, hogy nem tetszik, ha pornót néz, amikor itt vagyok neki én, és nincs olyan fantázia/fétis szerintem, amit ne lehetne velem is véghezvinni, csak őszintén el kéne mondani. Tudtam mikor néz pornót, ugyanis olyankor hétvégente elutasított engem, mondván, "fáradt". Egy éve ezt megbeszéltük, megigérte, hogy leáll vele, el is hitette velem fél évig, most pedig nekem kellett kihúznom belőle, hogy újra nézi.

Share

Különös "hobbi" - távkapcsolatban

A párommal két éve alkotunk egy párt, sajnos a munkája miatt 1500 km választ el minket, 3 havonta találkozunk, de ezzel nincs gond. Nem is volt, hisz elejétől fogva tudtuk, hogy mi akárhogyan is, de egybekelünk. Mivel én is dolgozom, ezért nem volt alkalmam meglátogatni őt,egészen idén májusig. Májusban nála, külföldön töltöttem 3 hetet. Csodálatosan teltek az első közös napjaink, kirándulásokkal tele, még jobban összecsiszolódtunk. Ő nagyon romantikus típus, nagyon kifejezi és érezteti velem, hogy én vagyok az "egyetlen egy". Virtuálisan is. Élőben is.

Share

Tényleg gond a pornónézés?

Én egy 13 éves fiú vagyok, aki nem tudja, jó-e, amit csinál. Mostanában (egy-két éve) elkezdett érdekelni a szexualitás. Olvastam rengeteget a maszturbációról, a pornó hatásairól. Mindennek utánanéztem, amit eddig nem értettem. Egyértelmű, hogy ha már e két témában “vagyok legjobban otthon”, kipróbálom őket a való életben is... Olyan dolgokat is olvastam, hogy nem jó a pornó a fiataloknak, meg hogy nem jó korán kezdeni nézni, sőt egyszerűen nem is kell elkezdeni nézni. Én nézem rendszeresen, hetente többször. Könnyebb tőle a maszturbáció, de anélkül is teljesen jól megy...

Share

Nagyot csalódtam apámban. Pornót néz!

Erika vagyok, 39 éves. Annyira csalódott vagyok, hogy fizikai fájdalmat érzek, néha hányingert. Az apámban csalódtam ekkorát!! Az az apám, akit rengetegen ismernek és elismernek a környéken, nemcsak a saját, hanem a környező településeken is... akire világéletemben büszke voltam... aki értelmiségi... aki úriember... aki nagyszerű humorérzékkel rendelkezik... szerintem van olyan, aki irigy rám azért, mert ő az apám...

Share

A kisfiú és a pornóoldal

Kisfiam 8 éves, sokszor néz mesét az interneten. A minap is valami mesét nézett, nekem el kellett mennem otthonról, a nagyszülei otthon voltak, csak az alsó szinten. Mondtam, hogy jöjjön el, de inkább otthon maradt. kb. egy-másfél óra múlva mentünk haza, vacsi, fürdés. A férjem meg feldúltan jön be a fürdőbe, hogy mondja már meg, ugyan mit is nézett a neten, erre ő, hát mesét. Én is kirohanok, és mutatja a férjem, hogy az előzményben mik vannak, csupa pornó, kemény pornó, anál pornó meg ilyenek, többféle lap különböző időben megnyitva, kb. 1-2 órás időintervallumban.

Share

Szexchat - mindent kockáztatni pár perc "élvezetért"?

Gábor vagyok, 35 éves és egy elég összetett problémával fordulok Önökhöz. Egy problémával, amely majdnem tönkretette a kapcsolatomat a menyasszonyommal, aki az életet jelenti a számomra. 2,5 éve vagyunk együtt, ebből fél éve a menyasszonyom és minden perce álom volt a kapcsolatunknak, tényleg olyan, mint egy mese. Olyan, amilyenre egész életemben vágytam. Ő nemcsak a menyasszonyom, párom, hanem csodálatos szerető és egyben a legjobb barátom is. Ez idő alatt ez a csodálatos hölgy a részem lett és én az övé, nem tudok nélküle élni és meglenni. Ezelőtt sem és most sem.

Share

Pornós "megcsalás"

Másfél éve van barátnőm, és vele az első pár hónap után (ami nagyon jó volt) szexuális kapcsolatunk megromlott egy nemi betegség miatt. Ebben az időszakban én többször is webkameráztam, chateltem az interneten, "szexuális értelemben ". Ez a pornónézéshez kapcsolt tevékenység volt. Eddig (kb. öt hónappal ezelőttig) azt hittem (igen, teljes hittel ezt gondoltam), hogy ez nem megcsalás. Amióta tudom, hogy igenis az, és ez nem puszta fantázia és pornó, rettenetesen lelkiismeret-furdalásom van. Ön szerint mi a teendő? Mondjam el a partneremnek? Annak szakítás lenne a vége de én őt szeretem...

Share
Feliratkozás RSS - pornó csatornájára