Jelenlegi hely

párkapcsolati és házassági konfliktusok

A haragom felülírja a szeretetet

22 éves vagyok, van egy 5 hónapos kisfiam, és egy férjem, akivel több mint 3 éve alkotunk egy párt. A gondok most, nem sokkal a kicsi születés után kezdődtek. Igazából indokolatlanul "féltékeny" vagyok a múltjára. Tudni kell róla, nem egy "matyóhímzés", rajtam kívül 14 különböző nőt sorolhat fel - mindezt 23 év alatt.

Share

Kihűlő kapcsolat

Párommal majdnem 20 éve élünk házasságban, három gyermekünk van. Az elmúlt pár évben sajnos egyre több konfliktus és veszekedés van közöttük. Mára már szexuális életünk is havi-kéthavi alkalmakra csökkent, és ámbár én vonzónak találom a feleségemet, a sok veszekedés miatt egyszerűen nem tudom, hogy közeledjek hozzá. Őszintén szólva mindig az őrjöngő arca ugrik be, amikor megkívánom, és ez folyton  eltántorít. Ő egyáltalán nem kezdeményez. Sajnos nekem is vannak hibáim, például elég szétszórt vagyok, de ő mégis azt hánytorgatja fel

Share

Sakk-matt

A sztorim igen hosszú és kacifántos lesz. A férjemmel évekkel ezelőtt romlott meg a kapcsolatunk, elhidegültünk teljesen egymástól. Egész házasságunk alatt irányította az életemet, és
én már nem tudom más életét élni. 2 gyermekünk van, 10 és 5 évesek. Én már nem érzek semmit iránta régóta, de a gyerekek miatt maradtam, elvinni őket nem tudnám magammal, nekem semmim nincs, mindent nulláról kellene kezdenem, így csak teltek az évek.

Share

Vissza szeretném kapni a régi életemet

15 éve élek házasságban, van két kiskorú gyermekünk. A mindennapok már rutinszerűvé váltak, úgy éreztem, az utóbbi években nem kapok elég szeretetet. Pár hónapja belementem egy kalandba, jólesett, hogy törődnek velem. Ez kiderült, elköltöztem otthonról, a gyerekek nagyon hiányoztak már az első perctől, de hamar rájöttem, a feleségemet is szeretem, valahol még ő is engem, a jelenlegi kapcsolatban nem vagyok boldog, nagyon boldogtalan vagyok. Jövőképem csak a családommal van, vissza szeretném kapni a régi életemet. Mitévő legyek?

Share

Mi a feladata egy nőnek??

Mi a feladata a nőnek, mik a kötelességei egy házasságban - és ugyanez fordítva is a férfira nézve? Én tanárnő vagyok, a férjem katona, sokat van távol hosszú időre. Az esetek többségében ez hivatalos munkaköri kötelessége. Viszem a hátamon a gyereknevelést, a háztartást, főállásban dolgozom. Az összjövedelmemet leadom a férjemnek, aki mellesleg kijelenti, hogy a háztartás nem férfiaknak való, ezért nem segít semmiben, de az anyagiakból pedig nem részesülhetek, illetve annyival elintéz, hogy "még soha sem kellett éheznünk" - ez lehet normális párkapcsolat?

Share

Vakon megbíztam benne

Tizedik éve vagyok a párommal, vakon megbíztam benne. 2017 végén egy munkatársa szólt, hogy figyeljek jobban oda a páromra, mert pasizik. Azt hittem, hogy össze akar ugrasztani minket, de sajnos bizonyitékokat mutatott, amivel szembesítettem a páromat, és ő elismerte és megmagyarázta, hogy elcsábult, amit nagyon megbánt, amit el is fogadtam. Csak sajnos utána már sokkal gyanakvóbb lettem, és így feltűnt, illetve mivel kerestem, megtaláltam, hogy minimum 9 éve vannak érdekes dolgai. Pl.

Share

Érdemes így folytatni?

Tavaly júniusban kezdődött a problémánk, amikor a férjem viselkedéséből arra következtettem, hogy megcsal. Nagyon sok furcsa dolog történt (eltűnések otthonról, éjszakai telefonok, nekem küldött sms-ek és telefonok, amikben közlik, hogy én milyen hülye vagyok vagy azt, hogy az uram dicsekedett neki, milyen jó az orális szex, amit házon kívül folytat stb.). A szexuális életünkben jelentkező fennakadásokat természetesen én ezekkel az esetekkel összekapcsoltam, és eljutottunk addig a helyzetig, amikor nem látok megoldást. Az igazságkeresésem tovább

Share

Csak magam miatt plasztikáztatnék

Az a problémám, hogy kicsinek találom a melleim, és emiatt szégyenlős vagyok melltartó nélkül a párom előtt, hiába vagyunk együtt lassan egy éve. Már mondtam korábban olyat neki, hogy biztosan meg fogom majd az orrom és a melleim műttetni, csak túl sokba kerül. Most ő pedig azt a "meglepetést" találta ki a születésnapomra, hogy ha megműttetem a mellem, ő is beszáll a műtét költségeibe. Idézem, amit mondott: "mondtad egyszer, hogy megműtteted majd az orrod és a melleid.

Share

"Dúltam-fúltam, bunkó voltam vele"

A párommal 6 éve vagyunk együtt. Van egy 5 éves kisfiunk. A problémák most januárban kezdődtek - voltak régebben is összezörrenések, de semmi komoly. A párom eddig állandóan itthon volt, nem volt munkahelye. Decemberben talált munkahelyet, mert egyedül nekem már nagyon sok volt. Ekkor kezdődtek a problémák. Reggel elmegy 6-kor, este 7-re ér haza, de akkor is este nem lehetett vele beszélni, mert csak az új barátaival beszélt. Persze én dúltam-fúltam, bunkó voltam vele. Na aztán jött a java. Egyre többet beszélt egy biztonsági őr srácról, aki ott dolgozik.

Share

A barátnője ellenem hangolja a páromat

32 éves férfi vagyok, 14 éve élek párkapcsolatban. A kérdésem a következő lenne: van egy 24 éves barátnője a 32 éves páromnak, és nagyon befolyásolja. Ez a leányzó albérletről albérletre, egyik férfitól a másikra jár, és amikor nincs kapcsolata, akkor elkezd hozzánk átjárni és teljesen kizökkenti a páromat magából, hangolja ellenem stb... de hozzáteszem, amíg a lány el van tűnve, nálunk minden rendben van. A legutolsó bejelentkezésénél rábeszélte a páromat, hogy költözzön el vele albérletbe, és a párom itthagyott a gyermekünkkel, de két hét múlva visszköltözött.

Share

Ránézek, és a hideg kiráz tőle

33 éves vagyok, két gyermek édesanyja. A férjemmel 16 éve vagyunk együtt (7 éve házasok), s úgy érzem, eljött a vége... a gyerekeim a mindenem, értük élek. A férjemmel már évek óta sehogy sem vagyunk. Ő néha próbál javítani, de én már undorom tőle, amit saját magának köszönhet. Milliónyi hazugság, sunyiságok, testi bántalmazas, örökös ordibálás, megalázás... ezeken mind túlvagyunk. Egyszerűen már nem hatna meg, ha csak úgy eltűnne az életünkből. Állandóan idegbeteg, ordít, és van, hogy drogozik is, ami miatt már millió vitánk volt. Ránézek és a hideg kiráz tőle.

Share

Oldalak

Feliratkozás RSS - párkapcsolati és házassági konfliktusok csatornájára