Jelenlegi hely

párkapcsolat

Anyuka (33 éves) pici fia

Van egy párom 33 éves, az édesanyjával él. Apukáját 12 évesen elvesztette, anyukája egyedül nevelte egy ideig, majd lett egy párja, aki nem bánt vele jól. Féltékeny volt, nem túlzottan szerette a fiát. A párom volt beteg is, 30 éves korában kimerüléssel pszichológushoz, terápiákra járt. Az édesanyja ápolta, ekkor még nem ismertük egymást. Én szintén 33 éves vagyok, van egy 5 éves gyermekem. A problámám az, hogy amikor a párom az édesanyja közelében van, úgy viselkedik, mintha nem léteznék.

Share

Válaszra sem méltatott

30 éves egyedülálló nő vagyok. Tavaly megismertem egy srácot a Badoo-n. Végül beleszerettem, úgy volt, hogy tavasszal hozzám költözik. Külföldön élek, van egzisztenciám, ő erdélyi. Mindketten örültünk a lehetőségnek, én hogy segíthetek, ő hogy segítve lehet. Egyszer csak letiltott a messengeren minden ok nélkül. Depressziós volt és tavalyelőtt volt egy stroke-ja, illetve szexuális gondjai. Én elfogadtam ezekkel együtt, és még válaszra sem méltatott, lenéz. Ön szerint hogy lehet ezt a megaláztatást feldolgozni? Nem tudok sem enni, sem aludni és állandó izomfajdalmaim vannak.

Share

Zavar a barátom viselkedése

Valamiért zavar a barátom viselkedése. Vagyis nem minden, de bizonyos tulajdonságok, mint a nevetése, hogy mennyire magabiztos az én lakásomban, nehéz róla beszélnem az én barátaim előtt stb. De közben nagyon szeretem és tudom, hogy fontos. Egy pár évvel ezelőtt is volt egy komoly kapcsolatom, ott is előfordultak hasonló esetek, amitől már én éreztem kínosan magam. Azt érzem, a hiba bennem van, és valamit nekem kellene  tennem.

Share

Sóvárgok a másik férfi iránt, amióta visszautasított

Múlt évben költöztem fel Budapestre a párommal. 2 éve élünk együtt. Ugyanis pár hét randevú után szinte egyből hozzá költöztem, mivel menekültem otthonról! Apum nem beszélt velem majdnem egy évig, mert el mertem költözni és otthagyni őt! Ekkor ajánlotta fel az akkor még csak ismerősöm, hogy nála lakhatok. Be kell lássam, nem szerelemből költöztem hozzá. Féltem egyedül lenni! Szinte már odáig jutottam, hogy nem voltam meg egyedül a lakásban. Aztán teltek a hónapok és én egyre

Share

Nem bírja feldolgozni a múltamat

A páromat, akivel évekig munkatársak voltunk és úgy lettünk szeretők és aztán szerelmesek, nos, őt nagyon zavarja  a múltam, mert ugye mindent, de mindent tud rólam! Már harmadik éve lesz, hogy szerelmet vallottunk egymásnak, és az első évben voltak olyan dolgok, amiket ő nagyon félreértett (pl.napokig nem kívántam a szexet és egyszer csak egy vidéki munkából hazajövet lucskos volt az ágy, ő pedig azt hitte, megcsaltam).

Share

Miért nem akarok visszamenni a páromhoz?

Több mint 3 évig voltunk együtt, és ez a harmadik szakításunk. Sok mindent tettem ezért a kapcsolatért, és ő is alkalmazkodott hozzám, mégis azt érzem, hogy én többet adtam bele. Most nyáron talán már össze is költöztük volna, mégis, nem bírtam tovább és elengedtem. Pár napja átmentem az ott maradt ruháimért, és beszélgettünk a problémákról. Illetve tett igéreteket

Share

Mióta egyetemre jár, minden megváltozott

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt, ő 22, én 28 éves vagyok. A kapcsolatunkban voltak hullámvölgyek, de mindig meg tudtuk oldani. A kapcsolatunk elején nagyon ragaszkodott hozzám, szinte már túlzottan, mindig együtt szeretett volna lenni, ha elváltunk, már szinte egyből írt, hogy beszélgessünk, segített minden feladatban vagy otthoni munkában, akkor is, ha nem kértem rá. Szexuális életünkre a rendszeres és jó szex volt a jellemző. Másfél évvel ezelőtt kezdte az egyetemet, ahova nem szeretett volna elmenni, mivel attól félt, hogy eltávolodunk egymástól.

Share

Telebeszélték a barátnőm fejét

A barátnőmmel 3 éve vagyok együtt, és nem volt semmi baj eddig, de ezen a héten gyökeresen megváltozott a kapcsolatunk. Ez úgy indult, hogy szereztem neki munkahelyet, kb. 2 hete dolgozik ott, és a főnöke lányával összebarátkoztak, amit én egy kicsit elleneztem amiatt, mert nem volt nekem szimpatikus, és erre fel az a lány tovább zaklatta a munkahelyén is,
telebeszélték a fejét sok hülyeséggel és barátnőm inkább neki hitt, mint nekem, így hát fogta magát, kedd délután hazajött és szó nélkül összepakolt és elment, elhagyott. Mit tudok tenni,
hogy megmentsem a kapcsolatot?

Share

Féltékeny - és érzékeny

A barátom nagyon féltékeny, illetve nagyon-nagyon érzékeny. Én is érzékeny nőnek tartom magam, de férfiban még nem láttam ilyet, aki ennyire túlgondol mindent, akivel nem lehet beszélni a múltamról, régi történetekről, mert csak azon kattog, hogy biztos volt valami férfi is a sztoriban (általában nem volt). Felnőttek vagyunk már, mindkettőnknek voltak már párkapcsolatai, miért nem tudja ezt elfogadni? Ezzel azt éri el, hogy már semmit sem merek neki elmondani. Sokat beszélünk erről, mondta, hogy tudja, hogy problémái vannak, próbálok neki segíteni megoldani ezeket.

Share

Nagyon szeret, de a testemmel nincs megelégedve

Szeretném elmesélni a történetem. Én és a párom között 16 év van. Ettől függetlenül jól megértjük egymást, nincsenek viták, közös az érdeklődési kör, tehát jól megvagyunk. A gond viszont ott kezdődött, amikor észrevettem, hogy a párom kevesebb időt fordít a szexuális kapcsolatunkra. Ezt nem is hagytam szó nélkül, szerettem volna megtudni az okát. Kiderült, hogy nem érez olyan nemi vonzalmat irántam, nem látja bennem a nőt, viszont ezzel ellentétben nagyon szeret, és én lennék a tökéletes nő neki, viszont a testemmel nincs megelégedve.

Share

Mindent megtett, hogy szerelmes legyek

Egyedülálló anyuka vagyok, 31 éves, kisfiam 6, már régóta egyedül élünk, külföldön, nincs családtag, aki segíthetne. 7 hónapja megismertem a páromat online társkeresőn. Velem egykorú, nagyon kedves, intelligens férfi. Annyira "tepert" az elején, hogy nem tudtam elutasítani, pedig külsőre nem igazán volt az én típusom, mégis volt benne valami nyugalom, ami vonzott. Ő azonnal készen állt és mindenben segített. Bele akart mélyülni a lelkembe. Minden reggel, mikor külön aludtunk, reggeli üzenetet írt és napközben is sokszor jelentkezett, kérdezte, mit csinálok stb.

Share

Nem értem magamat - óráról órára változnak az érzelmeim

Nem értem magamat. 2 évvel ezelőtt találtam egy nagyszerű párt. Hasonló az értékrendünk, a jövőképünk, rengeteg szeretetet, törődést ad nekem, külsőre is teljesen az ideálom, és általában nagyon jól érzem magam vele. Nagyon értékes embernek tartom. Hamarosan esedékes az összeköltözés külföldön - ő  lengyel, távkapcsolatban vagyunk de 2 hetente tudunk találkozni 4-5 napra. Tehát ezzel a kiköltözéssel együttjár számomra, hogy feladom a jelenlegi életemet. A problémám az, hogy állandóan - komolyan, akár óráról órára - változnak az érzelmeim. Néha azt

Share

Szerelmes manipuláció?

Hosszú történetemet szeretném rendbe tenni. Tanácstalan vagyok, hogyan tudom feloldani ezt helyzetet. Jól képzett, családban élő középkorú nő vagyok, lassan házasodtam meg, de most szépen kialakult az életem - ám ezzel párhuzamosan rombolva is van. 15 éve jár utánam egy férfi, aki valójában szerelmes. Kapcsolatot nem akart velem igazából, nem szeretett volna családot, ahogy az indirekte információkból kiderült. Ő most egy jó ötvenes.

Share

Én voltam hűtlen

Nem tudom, ezen pszichológus tud e segíteni de... A helyzet az hogy én voltam hűtlen a páromhoz! A kapcsolatunk 7 hónapja ért véget, én voltam hűtlen, mégis a mai napig lelkiismeret-furdalasom van, és egyáltalán nem tudok nyitni senki felé sem! Arra várok, hogy megbocsásson, de tudom, hogy erre semmi esély, mégsem tudok továbblépni se jobbra, se balra! Tudom, hogy túl kéne tennem magam rajta, főleg hogy én voltam hűtlen, de nem megy!

Share

Oldalak

Feliratkozás RSS - párkapcsolat csatornájára