Jelenlegi hely

pályaválasztás

Chrisztó Zita

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, ahol jelenleg doktoranduszként folytatom az akadémiai munkát. A kutatásban megszerzett tudást a gyakorlatban hasznosítom, e két terület alkot számomra egy egészet. Úgy gondolom, testünk ápolása mellett elengedhetetlen a lelkünket is ápolni, figyelni rá. Gyakran csak akkor fordulunk saját belső világunk felé, amikor egy nehéz élethelyzet erre kényszerít minket, azonban megfelelő segítséggel ezekből a helyzetekből lehet igazán nagy fejlődést elérni.

Share

Miklovicz Anita

 

Célom, hogy segítsek Önnek, ha életének egy nehéz szakaszában elakadt, változtatna a kapcsolatain és közelebb kerülne önmagához. Fontosnak tartom a bizalmon, elfogadáson alapuló partneri munkát. Mindannyiunkban megvan a képesség a változásra, a személyes növekedésre. Segítek abban, hogy ezt a lehető legjobban kibontakoztassa, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élet megteremtése céljából. Ahhoz, hogy beszélgetéseink minél előrevivőbbek legyenek és elérje a célját, a problémájához illesztjük azt, hogy az ülések pszichológiai tanácsadás vagy coaching formájában történjenek.

Share

Szatmáriné dr. Balogh Mária

Pályaválasztó fiatalok és karrier-tanácsadást igénylő felnőttek, akár vezetők jelentkezését várom életpályáról szóló döntési pontok, ill. munkahelyváltások idején. Szervezetek, cégek vezetői számára vezetői coachingot vállalok (pl. Innermetrix teszttel támogatott) önismereti és karrier témákban, ill. csoport- és szervezeti dinamika, szervezetfejlesztés témákban, csapatát felmérem és cégre szabott tréningeket tartok, a cégnek a kihívásokra válaszoló fejlesztő projektekben folyamat-tanácsadóként nyújtok támogatást (workshopok, team coaching).

Share
Feliratkozás RSS - pályaválasztás csatornájára