Jelenlegi hely

Önismereti kérdések

Szeretném eldönteni, milyen a szexuális orientációm

Szeretném eldönteni, hogy milyen a szexuális orientációm, de sajnos teljesen összezavarodtam ezzel kapcsolatban. 21 éves vagyok, és eddig csak férfiakkal kerültem intim kapcsolatba, de már egészen kicsi korom óta érzek vonzódást a nők felé. Mikor óvodás voltam, kisiskolás, akkor is nőkről ábrándoztam, és mikor először kerestem rá az interneten erotikus tartalomra, akkor is nők képeit nézegettem. Eddig volt már több szexpartnerem is, illetve egy 1,5 éves kapcsolatom. Nőknél sosem kezdeményeztem és nem is flörtöltem, de úgy érzem, szexuálisan izgatnak.

Share

Félek az elköteleződéstől?

Nehéz lenne a problémámat dióhéjban megfogalmazni, de úgy érzem, hogy nem megy nekem a komoly kapcsolat, és nem tudom, hogy miért... 30 éves leszek idén, de a leghosszabb kapcsolatom 3 év volt, az is úgy, hogy többször volt szó róla, hogy szakítunk. Könnyen fellángolok, de aztán ahogy telik az idő, kiábrándulok, és mindig azt kezdem érezni, hogy inkább egyedül szeretnék élni egy macskával... Jelenleg 8 hónapja vagyok együtt a párommal. Az elején hatalmas szerelem volt, három hét után összeköltöztünk.

Share

Mráz Katalin

Szakterület: 

Mráz Katalin pszichológus vagyok és egyéni konzultációk illetve skype tanácsadás formájában szeretnék segíteni azoknak, akik elakadtak az életük valamely területén és szükségük van egy kis inspirációra, együtt gondolkodásra ahhoz, hogy hogyan kezeljék a kialakult helyzetet. A pszichológiai tanácsadás illetve life coaching során abban tudok segíteni, hogy az önismereti munka során megtaláld a saját megoldásaidat, jobban átlásd az aktuális helyzetet, összefüggéseket, jobban megismerd magad és fejleszteni tudd a képességeidet.

Share

Bimbó Melinda

Pszichológusi oklevelemet az ELTE-n, klinikai szakpszichológusi szakképesítésemet a SOTE-n szereztem. Azokat az embereket tudom magánrendelés keretében fogadni, akik szeretnének változtatni az életükön, és akik meg akarják érteni, hogyan alakítják ők maguk társas kapcsolataikat. Amikkel hozzám fordulhatnak: önismereti kérdések, szorongásos problémák, párkapcsolati zavarok, veszteségek, önértékelési gondok, felnőtt szerepekkel kapcsolatos bizonytalanságok, döntéshelyzetek.

 

 

Share
Feliratkozás RSS - Önismereti kérdések csatornájára