Jelenlegi hely

önismeret- és személyiségfejlesztés

Mindenkinek azt az oldalamat mutatom, amelyikkel célt érek

18 éves vagyok, befejeztem a középiskolát és leérettségiztem kitűnő eredménnyel. Nagyon szeretem a matekot, és a rendszereket. Hivatalos IQ tesztem még nem volt, és az internet nem megbízható, de 140-150 körül van. Mániám, hogy minden helyes legyen (nyelvtan, matematika, szimmetria) Az MBTI tesztem szerint több mint 90-es a introvertáltságom, és 94-6 a gondolkodás-érzelem aránya. Úgy érzem magam, mint egy robot. Könnyen elengedem az embereket, és nincs szükségem másokra. Mindenem a tudomány. Minden szituációt elemzek és racionálisan végiggondolok.

Share

Tóth Beáta

 

Szakmai utam során a gyermekek, felnőttek lelki fejlődésének támogatását tűztem ki célomul, amelyben tapasztalatot szereztem pedagógusként, önkéntes pszichológusként és iskolapszichológusként. Tapasztalataimat ötvözve segítem a hozzám fordulókat - legyen gyermek vagy felnőtt -, hogy megtalálják lelki egyensúlyukat, és a problémák szintjéről a megoldások útjára lépjenek.

Share

Nagyon sok mindenbe szeretnék belekezdeni

Nehéz időszakon vagyok túl, de vége van. Egy spirituális módszer által gyógyultam. Elmúlt a szociális fóbia, depresszió, gyötrő emlékképek. Trauma lehetett a folyamatos iskola bántások, családi diszfunkciók hatására. Akkoriban kezdtem el foglalkozni a tudatalattival és később találtam egy ahhoz igazodó spirituális terápiát, nekem ez használt. Átlátom az összefüggéseket az életemben, sok mindent sikerült elengednem, megbocsátanom, feldolgoznom és hálás vagyok ezekért, mert tanultam általuk, hogy soha ne adjam fel, mindenre van megoldás.

Share

Eltúlzott ambíció?

Azzal a gondolattal szembesültem néhány napja, hogy ambiciózus viselkedésemet eltúlzottnak érzem a környezetemhez képest. A kérdésem az lenne, hogyan tudom eldönteni, mekkora intenzitású ambiciózus viselkedés megfelelő a környezetem (társadalom) számára? Hogyan azonosíthatom, mi az, amikor azonos szinten vagyok az engem körülvevőkkel, nem lógok ki fölöslegesen fölfelé a tömegből?

Share

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Roboz Gabriella

Tanácsadó szakpszichológus vagyok, családterapeuta és mediátor. Az egyetem után egy ifjúsági mentálhigiénés tanácsadó irodában kezdtem dolgozni, ahol pszichológiai és életvezetési tanácsadást, pár- és családterápiát végeztem fiatalok és felnőttek számára, több mint 10 éven keresztül. Ezután családsegítő szolgálatnál dolgoztam: egyéni tanácsadást, pár- és családterápiát és mediációt végeztem.

Share
Feliratkozás RSS - önismeret- és személyiségfejlesztés csatornájára