Jelenlegi hely

öngyilkossági gondolatok

Nem vagyok fontos senkinek, és én már nem is akarok semmit

28 éves vagyok, több hónapja folyamatosan foglalkoztat, hogy meg akarok halni. Nem is a halál érdekel, hanem az, hogy legyen vége ennek a boldogtalanságnak, amiben vagyok. Apukám alkoholista volt, mindennapos volt a veszekedés. Ő már 17 éve meghalt, anyukám nem talált párt magának. Testvérem azóta nem tudta úgy élni az életét, ahogy akarta, adósságok,

Share

Senkit nem érdekel, mi van velem

Lassan már 2 éve depressziós vagyok. Legalábbis én így érzem. 17 éves múltam, és még soha nem éreztem ilyen rosszul magam. Már hetek óta nincs kedvem semmit se csinálni, azt se, amit régen imádtam. A barátaimmal már csak veszekszek, a családommal meg már alig beszélek, mert nagyrészben miattuk érzem így magam. Nem egy konkrét dolgott tettek, ami miatt ez történt, hanem, hogy évek óta szinte nem is érdekli őket, hogy mi van velem. Ezen kívül meg még elég sok más is történt.

Share

"Nem vagyok való az életre?"

20 éves lány vagyok. Már évek óta depressziós vagyok (azt hiszem), olykor nem megfelelően kezelem a problémákat, agresszív vagyok. Körübelül 14-15 éves korom óta szuicid hajlamaim vannak. Többször ejtettem vágásokat a kezemet, illetve próbáltam begyógyszerezni magam. Sikertelenül... Rengetegszer gondolok arra, hogy meg se kellett volna születnem, vagy legalább meg kéne halnom. Most is egy ilyen helyzetben írom ezt a kérdést. Nincs elég bátorságom meghalni, de akarom. Nem tudom, mit kéne tennem. A szüleimnek nem merek szólni, mert engem hibáztatnának, mint mindig.

Share
Feliratkozás RSS - öngyilkossági gondolatok csatornájára