Jelenlegi hely

önértékelési zavarok

Dr. Erdélyi Katalin

Pszichoterápiás képzettségemet a Kognitív és Viselkedésterápiás Egyesületben szereztem. A kognitív terapeuták úgy tartják, hogy gondolataink befolyásolják érzelmeinket és viselkedésünket. Pl. ha valaki fél elhagyni az otthonát, valószínűleg veszélyesnek tartja a külvilágot, gondolataiban valamilyen veszély jelenik meg; ha nem mer megszólalni egy társaságban, akkor elképzelhető, hogy nem tartja elég szórakoztatónak vagy okosnak magát (vagyis negatív gondolatok jelennek meg magával kapcsolatban).

Share

Roboz Gabriella

Tanácsadó szakpszichológus vagyok, családterapeuta és mediátor. Az egyetem után egy ifjúsági mentálhigiénés tanácsadó irodában kezdtem dolgozni, ahol pszichológiai és életvezetési tanácsadást, pár- és családterápiát végeztem fiatalok és felnőttek számára, több mint 10 éven keresztül. Ezután családsegítő szolgálatnál dolgoztam: egyéni tanácsadást, pár- és családterápiát és mediációt végeztem.

Share

Dr. Kollár János

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként végeztem, az egyetemen elvégeztem a tanárszakot, pszichológus-tréneri képesítést, majd Hamburgban a zenetudományok doktora címet szereztem meg. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében tanítok orvostanhallgatókat magyar és angol nyelven. Nevemhez fűződik a magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás-és tanítássegítő program) kidolgozása. Eddig öt könyvem jelent meg.

Hiszem és vallom, hogy:

Share

Körmendy Patrícia

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan időszakok, amikor elbizonytalanodik a munkájában, a körülményeiben, a döntéseiben, önmagában. Munkám során abban igyekszem a hozzám fordulóknak segíteni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, és ahhoz a biztos érzéshez, hogy képesek megküzdeni a problémáikkal. Keressen meg bátran!

Share
Feliratkozás RSS - önértékelési zavarok csatornájára