Jelenlegi hely

önértékelési problémák

Pakai-Szűcs Réka

Pakai-Szűcs Réka vagyok, okleveles klinikai pszichológus. Képesítésemet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, amely híres gyakorlatorientált képzéséről. Terápiás módszeremnek a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként a pár- és családterápiás eljárást választottam, mivel ez az egyetlen olyan terápiás módszer, amely a különböző pszichológiai elméleteket ötvözve, azok legeredményesebb technikáit egyesíti. Jelenleg ezen módszerspecifikus képzésemnek befejező szakaszában tartok, ezért pár- és családterápiát családterapeuta-jelöltként folytatok, szupervíziós támogatás mellett. 

Share

Bogdán Brigitta

Transzperszonális szemléletű diplomás pszichológus és életvezetési tanácsadó vagyok, ezen belül munka- és szervezetpszichológus M.A., tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás szakirányon, life és business coach, társadalmi tanulmányok B.A. szakelőadó, illetve személyközpontú tanácsadó jelölt.

Share

Bimbó Melinda

Pszichológusi oklevelemet az ELTE-n, klinikai szakpszichológusi szakképesítésemet a SOTE-n szereztem. Azokat az embereket tudom magánrendelés keretében fogadni, akik szeretnének változtatni az életükön, és akik meg akarják érteni, hogyan alakítják ők maguk társas kapcsolataikat. Amikkel hozzám fordulhatnak: önismereti kérdések, szorongásos problémák, párkapcsolati zavarok, veszteségek, önértékelési gondok, felnőtt szerepekkel kapcsolatos bizonytalanságok, döntéshelyzetek.

 

 

Share

Kövérnek látom magam

173 centi magas vagyok és 57 kg. Nem bírok megelégedni magammal. Állandóan mérem magam a mérleggel, folyton nézem magam a tükörben és kövérnek látom magam. Nem bírom elfogadni magam. Ehhez az is hozzájárul, hogy nincs barátom se, és úgy érzem, túl ronda és kövér vagyok és ezért nem kellek senkinek. Nagyon kétségbe vagyok esve. Fogyni szeretnék még, vagy ha nem is, legalább tartani a súlyomat. Mit csináljak, hogy 57 kg maradjak? Mit csináljak, hogy ne legyek kövér és hogy el bírjam fogadni magam? Kérem, segítsen, mert már nem jó ez így. Nem bírom tovább

Share

Mindenért én vagyok a hibás

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy mindennap ideges, feszült és rosszkedvű vagyok, és úgy érzem, már magamon nem tudok segíteni. A fő problémám, hogy a középiskola után nem találtam munkát kb 2 évig és a párom családja folyamatosan szekált ezért, és nyitottak egy boltot, hogy majd dolgozzak ott, úgy is lett, tehát
azóta az anyósom a főnököm, folyamatosan engem piszkálnak, hogy ez miért
ide van rakva, miért oda, a másik alkalmazottnak soha nem szólnak. Tehát

Share

Szirmai Anna Linda

Az ELTE pszichológia szakán végeztem, ahol előbb a művészetterápiákkal foglalkoztam, de végül érdeklődésemet teljesen a tánc és mozgás hatására kialakuló tudatállapot-módosulás foglalta le. A doktori program keretei között most is azt kutatom, milyen fejlesztő-gyógyító hatása lehet a testmozgásnak: mit tud a testünk rólunk és hogyan tudjuk újra felvenni vele a kapcsolatot azért, hogy helyreálljon köztünk az összhang.

Share

Nem vagyok jó semmire...

Azzal kezdeném hogy 15 éves vagyok. Igen, tudom, elég fiatal még. Nagyon nehezen barátkozom, nehezen oldódom fel társaságban, főleg ha azokat nem ismerem. Olyankor szorongva érzem magamat, nem érzem elégnek magamat. Az iskolában is folyton azon aggódom, hogy nem vagyok jó a többiekhez képest, nálam mások csinosabbak, okosabbak, őket mindenki jobban szereti. Én mindig is az a fajta lány voltam, aki a kisegér szerepét játssza.

Share

Bende Katalin

Várom, …ha nem tud valakit, vagy valamit elengedni az életéből; … ha úgy érzi, párja kihasználja, érzelmi függőségben tartja; …ha spirituális, szellemi téren vannak kérdései; … vagy ha csak „egyszerűen” le akar szokni a dohányzásról.

A következő területeken szereztem még tapasztalatokat: Szorongás, pánikzavar, depresszió, párkapcsolati konfliktusok, családon belüli erőszak, önértékelési problémák, veszteségek (válás, haláleset, munkahely elvesztése) feldolgozása, életvezetési nehézségek.

Share

Szkotniczky Péter

Ha úgy érzi, kapcsolatuk kiüresedett; ha egyre több a veszekedés vagy a másik végletben élnek: határtalan némaság jellemzi a kettőjük kapcsolatát; ha krízist érez a kapcsolatban; megcsalás esetén; ha gyermekeinél lép fel viselkedési vagy egyéb probléma; ha már régóta keresi társát, de valahogy soha nem sikerül…

Share

Dr. Gerber Erika

A pszichoterápia - szavak és szavak nélküli beszélgetés - két ember között.

Orvosi végzettségű pszichoterapeuta vagyok. Hosszú évek tapasztalata megerősített a test és lélek öngyógyító erejébe vetett hitemben.

Lelki problémákkal és lelki hátterű testi zavarokkal küzdő emberek pszichoterápiás kezelésével foglakozom. A szakmai alapokat az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás-rehabilitációs Osztályán szereztem. 

Share

Szajcz Ágnes

Magánrendelésemen lelki problémákkal érkezők (pl. depresszió, szorongás, kapcsolati nehézségek, önértékelési problémák) egyéni terápiáját végzem. Továbbá: veszteség, elhúzódó gyász, életközép-krízis, meddőség, gyermekvállalással, anyasággal kapcsolatos bizonytalanságok átdolgozása. Pszichoanalízis: a problémák mélyebb átdolgozásához, megnövekedett önismeret eléréséhez.

Share
Feliratkozás RSS - önértékelési problémák csatornájára