Jelenlegi hely

munkahelyi problémák

Kínzásnak élem meg a 8-9 órás munkát

Nagyon szorongó és teljesíteni akaró személy vagyok, aki mindig mindent tökéletesen akar kivitelezni, gyakran szorongok csekély helyzetek és problémák miatt is, a gyomrom gyakran görcsbe szorul, ilyen napokon enni sem tudok rendesen, szinte hetente fáj a fejem úgy, hogy muszáj fájdalomcsillapítóval aludjak, és úgy érzem, nem vagyok képes beilleszkedni egy munkahelyre sem, mivel a konkrét semmitől is szorongok, akkor is, ha teljesen kedvesek a főnökök, kollégák, és semmi probléma sem lenne...

Share

Miklovicz Anita

 

Célom, hogy segítsek Önnek, ha életének egy nehéz szakaszában elakadt, változtatna a kapcsolatain és közelebb kerülne önmagához. Fontosnak tartom a bizalmon, elfogadáson alapuló partneri munkát. Mindannyiunkban megvan a képesség a változásra, a személyes növekedésre. Segítek abban, hogy ezt a lehető legjobban kibontakoztassa, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élet megteremtése céljából. Ahhoz, hogy beszélgetéseink minél előrevivőbbek legyenek és elérje a célját, a problémájához illesztjük azt, hogy az ülések pszichológiai tanácsadás vagy coaching formájában történjenek.

Share

Bogdán Brigitta

Transzperszonális szemléletű diplomás pszichológus és életvezetési tanácsadó vagyok, ezen belül munka- és szervezetpszichológus M.A., tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás szakirányon, life és business coach, társadalmi tanulmányok B.A. szakelőadó, illetve személyközpontú tanácsadó jelölt.

Share

Körmendy Patrícia

Mindenkinek az életében előfordulhatnak olyan időszakok, amikor elbizonytalanodik a munkájában, a körülményeiben, a döntéseiben, önmagában. Munkám során abban igyekszem a hozzám fordulóknak segíteni, hogy visszataláljanak önmagukhoz, és ahhoz a biztos érzéshez, hogy képesek megküzdeni a problémáikkal. Keressen meg bátran!

Share

Nem állom meg a helyem egy munkahelyen se

NEM ÁLLOM MEG A HELYEM EGY MUNKAHELYEN SE hosszú távon... túl maximalista vagyok magammal szemben is. Szeretem a szakmám ..nagyon ..és nem tudom elviselni, hogy valaki rondán, nem törődve végzi a munkáját..azt se, ha igazságtalanság ér. Nem tudok nem őszintén élni, folyton kimondom, ami nem tetszik, velem se könnyű ezért eggyütt dolgozni, de sose rúgtak ki és mindig alkalmazkodnak és normálisan végzik a dolgukat, és ettől én még nem vagyok elégedett, mert úgy érzem, hogy ezért meg utálnak, ami igazából azért dühít vagy elszomorít, mert nem akarok rosszat.

Share

Munkahelyi "kielégületlenség"

Tisztelt Szakértő!

Munkahelyi gondom van, és eléggé nagy, mert rendkívül sok problémát okoz, hogy az előző munkahelyem megszűnt, és "beleugrottam" egy olyan munkába, ahol minimálbért keresek, és ez szerintem bennem olyan sok feszültséget okoz és problémákat például a munkatársakkal. Az előző munkahelyemen azért ennél jobban kerestem. Tudom, hogy ebben a kérdésben kicsit nehéz tanácsot kapni, de hát egyáltalán nem tudom, hogy mit tegyek, mert ez a fajta úgymond "kielégületlenség" elég kellemetlen.

Tisztelettel B

Share

Munkahelyi stressz

A problémám a következő: állandóan stresszelek az új munkahelyem miatt. Még csak pár hónapja dolgozom ott, de számomra nagyon nyomasztó a légkör, a besavanyodott kollégákról nem beszélve. Engem is frusztrálttá tettek. Amikor hazaérek a munkából, elvonulok és sírok. A másik nagy gond pedig az, hogy utálom a feladatkörömet. Sajnos nem abban dolgozom, ami a valódi szakmám. Nincs benne kihívás, és nem lehetek kreatív. Monoton és szürke az egész. Nem érzem magam teljesnek, valamint nem érzem úgy, hogy ez az én asztalom lenne.

Share

Szkotniczky Péter

Ha úgy érzi, kapcsolatuk kiüresedett; ha egyre több a veszekedés vagy a másik végletben élnek: határtalan némaság jellemzi a kettőjük kapcsolatát; ha krízist érez a kapcsolatban; megcsalás esetén; ha gyermekeinél lép fel viselkedési vagy egyéb probléma; ha már régóta keresi társát, de valahogy soha nem sikerül…

Share

Szatmáriné dr. Balogh Mária

Pályaválasztó fiatalok és karrier-tanácsadást igénylő felnőttek, akár vezetők jelentkezését várom életpályáról szóló döntési pontok, ill. munkahelyváltások idején. Szervezetek, cégek vezetői számára vezetői coachingot vállalok (pl. Innermetrix teszttel támogatott) önismereti és karrier témákban, ill. csoport- és szervezeti dinamika, szervezetfejlesztés témákban, csapatát felmérem és cégre szabott tréningeket tartok, a cégnek a kihívásokra válaszoló fejlesztő projektekben folyamat-tanácsadóként nyújtok támogatást (workshopok, team coaching).

Share
Feliratkozás RSS - munkahelyi problémák csatornájára