Jelenlegi hely

munkahelyi konfliktushelyzetek

Nem tudok megmaradni egy munkahelyen sem

2011 után kezdődött, előtte nem volt ilyen a helyzet. Úgy kezdődött ez a történet nálam, hogy dolgoztam egy nagy áruházban, ott a főnök teljesen kikészített, folyamatosan táppénzen voltam, ugyanígy a volt kollégák is (volt, aki 4 nap után lelépett, mert nem bírta a főnök terrorizáló stílusát elviselni). Végül felmondtam, azóta nem tudok semmilyen helyen megmaradni. Ha olyan történik, ami számomra sértő, vagy megaláznak, vagy nem a megállapodásnak megfelelően kell dolgoznom, olyan is sokszor volt, hogy rosszul lettem, mielőtt elindultam, a wc-ről felállni nem tudtam.

Share

Nem tudok beilleszkedni a munkahelyeken

Tisztelt Szakértő! Beilleszkedési nehézségeim vannak. Sehogyan sem tudok beilleszkedni a munkahelyi környezetekbe. Tulajdonképpen 17. éve próbálkozom. Gyakorlatilag egy negatív figura vagyok, lehet, hogy vannak, akik szeretnek. De azért sok probléma van ekörül. Nem vagyok az a szószátyár típus, sose voltam. Igazán társasági ember se vagyok. Régen se voltam az. Gyakorlatilag ez gyerekkorom óta így van. Az iskolában is visszahúzódó voltam. Aztán később nyilván sokat változott a helyzet. De inkább az van szerintem, hogy negatív kisugárzásom van, emiatt vannak szinte napi problémák.

Share

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Elbizonytalanodtam, hogy alkalmas vagyok-e a munkámra

Július óta dolgozom egy multi cégnél minőségügyi mérnökként. Eleinte nagyon lelkes voltam, mostanra azonban renkívül el vagyok keseredve. Ez az első munkahelyem, friss diplomásként kerültem oda. A problémám az, hogy nagyon sokat stresszelek, sajnos ez a szakma valahol ilyen, de teljesen azt érzem, hogy nem tudom a feladataim egyedül ellátni. A főnökeim szerint önállótlan vagyok és iranyított a munkám, valamint azt látják hogy rendszertelen a munkavégzésem, ami valahol igaz, mert azt érzem, hogy meg mindig nem alakult ki bennem, hogy ezt hogyan is kellene jól csinálni.

Share

Királyné Szentkuti Katalin

Királyné Szentkuti Katalin pszichológus, pár- és családterapeuta-jelölt vagyok. 2009-ben diplomáztam az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, szervezet- és tanácsadás pszichológia szakirányon. Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek építészmérnök férjemmel. Jelentős tapasztalatom van az alábbi területek/problémák kezelésében: kamaszkori önértékelési zavarok, önbizalomhiány, iskolai bántalmazás, munkahelyi stressz, munkahelyi mobbing, vezetői kommunikáció- és identitástudat-fejlesztés.

Share
Feliratkozás RSS - munkahelyi konfliktushelyzetek csatornájára