Jelenlegi hely

munkahely elvesztése

A körülmények áldozata vagyok?

6 évi munkaviszony után tavaly otthagytam a szeretett munkámat. Sikerem volt és szerettek, és én is szerettem. A túl sok ingázás miatt váltottam. De megbántam. 1 hetet bírtam fizikailag dolgozni. Majd jött a keserves munkanélküliség. 48 évesen nagyon nehéz elhelyezkedni. Kb 100 munkahelyet megpályáztam, de szinte semmi eredménye nem volt. Ez évben közmunkás lettem egy egyesületnél. Érdekes munka, de kicsi jövedelem. 1 hónap után állásajánlatot kaptam, 2hetet dolgoztam ott, mert a dolgozók más vezetőt akartak, és mint kiderült, a harmadik idősebb ember voltam a cégnél, akit kipécéztek.

Share

Bende Katalin

Várom, …ha nem tud valakit, vagy valamit elengedni az életéből; … ha úgy érzi, párja kihasználja, érzelmi függőségben tartja; …ha spirituális, szellemi téren vannak kérdései; … vagy ha csak „egyszerűen” le akar szokni a dohányzásról.

A következő területeken szereztem még tapasztalatokat: Szorongás, pánikzavar, depresszió, párkapcsolati konfliktusok, családon belüli erőszak, önértékelési problémák, veszteségek (válás, haláleset, munkahely elvesztése) feldolgozása, életvezetési nehézségek.

Share
Feliratkozás RSS - munkahely elvesztése csatornájára