Jelenlegi hely

külföldön éléssel kapcsolatos problémák

Mintha két életem lenne...

18 èves làny vagyok. 3 ève kiköltöztünk a szüleimmel Nèmetorszàgba. Eleinte nehéz volt, aztàn beilleszkedtem. Eddig még tudtam is, hogy mi szeretnék lenni - vagy legalàbbis azt, hogy mit akarok az életemmel kezdeni, de amiòta 2019 júliusában meghalt a  cicám, aki az értelmet adta az èletemnek, azóta teljesen nem èn vagyok, szó szerint mintha egy màsik dimenzióba cseppentem volna. Vannak dolgok, amikben nem változtam, például ugyanolyan makacs, türelmetlen, de vicces, kedves, odaadó làny maradtam. Viszont nagyon nagy

Share

Együtt vagy külön - cél a világlátás?

Egy számomra nagyon nehéz és kaotikus időszakon vagyok túl. 28 éves nő vagyok. A párommal kimentünk külföldre szezonális munkát vállalni májusban, vendéglátásban. Én nem bírtam a munkát, nagyon megviseltek az ottani körülmények és maga a munka, meg hogy nincs időnk egymásra, csak a hajtás. A szabadnapjainkon, ami heti egyszer volt, mentünk kirándulni, utaztunk, és az éltetett mindig, hogy kibírjam a következő hetet. Közben viszont ki voltam merülve, egyre gyakoribbá váltak az éjszakai panikrohamok, mikor arra keltem, hogy sírok és fulladok (a szobánkon nem volt ablak).

Share

Olyan nehezen engedem el

22 éves lány vagyok. Egyedül élek kint külföldön, szerencsére barátaim vannak. De májusban szakitottunk a vőlegényemmel. Azóta vagyok egyedül. Előtte is egyedül éreztem magam. Anya elhagyott, apa pedig sokat bántott kiskoromban. Nevelőszülőknél nevelkedtem fel. Soha nem éreztem magam igazán biztonságban - addig, amíg a páromat meg nem ismertem. Hihetetlen nagy biztonságot éreztem mellette. Lehet, ez hiányzik. De egy betöltetlen űrt érzek magamban. Bánatos vagyok néha. És csak azt kívánom, bár visszacsinálhatnám. Nem merek pasizni és nem merek nagyon ismerkedni.

Share
Feliratkozás RSS - külföldön éléssel kapcsolatos problémák csatornájára