Jelenlegi hely

kiközösítés

Kiközösítenek, megaláznak, pletykálnak rólam

Velem van a baj, vagy rossz környezetben vagyok és emiatt érzem magam hülyén? Az a helyzet, hogy nincsenek barátaim közel négy éve, kiközösítenek, megaláznak, pletykálnak rólam. Sokszor rámtör a sírás és már elegem van, hogy egész életembe nem volt egy normális barátom se. Mindenhol kiutálnak, vannak céljaim (a céljaimat is krítizálták), az egész falu rajtam pletykál, hamis vádakat állítanak rólam, ami persze nem is igaz és semmi valóságalapja nincsen. Egyszóval kiutálnak a suliból és a faluból. Nem adtam rá okot, hogy így bánjanak velem!

Share

Az osztályban kiközösítettek a lányok

Egy hatodikos lány vagyok. A többi lány az osztályban kiközösitett, és nem tudom, hogy miért. Köszönök nekik, nem köszönnek vissza, töbször odamegyek hozzájuk beszélgetni, de semmi, akkor se válaszolnak. Már így megy ez elsőtől. Az osztályfőnökünknek is szóltam, de ő se tudott mit tenni velük.  Visszaszóltak neki. Ellenben a fiúkkal jól kijövök. Velük beszélgetek. Nagyon zavarnak a kamaszkori változások is, nem bírom őket elviselni, folyton rosszkedvem van, meg már annyira nem bírom őket, sem azt, ami történik, hogy elkezdtem vagdosni magam, ha nagyon ki vagyok akadva.

Share

Barátnői kiközösítik a kislányomat

Tisztelt Pszichológusnő! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz a segítségét kérve, hogy a kislányom most kezdte az iskolát, és nálunk nem beilleszkedési,hanem baráti kiközösítési problémák vannak! A kislányomról annyit tudnék mondani, hogy az óvodában az óvónénik "kis óvonéninek" hívták, mert segítőkész, kedves, de ugyanakkor nem csendes, határozott, magát megvédő

Share
Feliratkozás RSS - kiközösítés csatornájára