Jelenlegi hely

időgazdálkodás

Limpár Imre

Credo

Mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint, amit addig tettünk, pont ezért lehetséges a változás. A sorsunkat sokkal inkább mi határozzuk meg, mintsem a sors irányítaná életünk alakulását.

Szakmafilozófia

Eredmény- és célorientált szemléleti keretben, mellébeszélés nélkül, elsősorban jövőfókusszal a megoldásokra, a konkrét ’hogyan?’-okra koncentrálva.

 

 

 

Share

Mráz Katalin

Szakterület: 

Mráz Katalin pszichológus vagyok és egyéni konzultációk illetve skype tanácsadás formájában szeretnék segíteni azoknak, akik elakadtak az életük valamely területén és szükségük van egy kis inspirációra, együtt gondolkodásra ahhoz, hogy hogyan kezeljék a kialakult helyzetet. A pszichológiai tanácsadás illetve life coaching során abban tudok segíteni, hogy az önismereti munka során megtaláld a saját megoldásaidat, jobban átlásd az aktuális helyzetet, összefüggéseket, jobban megismerd magad és fejleszteni tudd a képességeidet.

Share

Hogyan kezelhetném jobban az időmet?

Az a problémám, hogy mostanában úgy érzem, sosem jutok a végére a teendőimnek, összecsapnak a fejem fölött a hullámok, és nem tudom, hogyan kezelhetném jobban az időmet. Megoldok egy feladatot, de ott van még tíz másik, amiket csak halogatok. A napjaimat kitölti, hogy egyetemre járok, dolgozom, a barátommal vagy a barátaimmal vagyok, megcsinálom a házimunkát, főzök, és semmi időm nem jut magamra. Emellett az év végéhez közeledve nagyon nyomaszt, hogy fogok átmenni a vizsgákon, elvégezni az egyetemi feladataimat, mert rengeteg minden gyűlt most fel egyszerre.

Share
Feliratkozás RSS - időgazdálkodás csatornájára