Jelenlegi hely

gyermekvárásra való felkészítés

Aggodalmak a várható testvérféltékenység miatt

Van egy 20 hónapos, eleven-akaratos-kicsit elkényeztett kisfiam. 33 hetes terhes vagyok a kistesókkal! Nagyon nagy félelmem, hogy sérülni fog a kisfiam. Tisztába vagyok vele, hogy nagyon nehéz lesz, és hogy minél többet kell a nagyobbal közös programot csinálni a kicsik nélkül, mindenbe be kell vonni. De ugy érzem, ez nem lesz elég, tudok még majd valamit csinálni, amivel könnyebb lesz neki elfogadni az új helyzetet? Most is sokat beszélek neki róluk, meg szokta simogatni a hasam, integet nekik és még puszit is szokott dobni.

Share

Névválasztási - és döntési - gondok

Párommal gyermeket várunk és a névválasztással gondok vannak. Vagyis lett, miután hosszas mérlegelés és egy majdnem 100%-os döntés után az anyósom és a sógornőm ki nem jelentette, hogy nem tetszik nekik ez a név, 'szappanoperás'. Azóta a párom teljesen azon a véleményen van, hogy neki sem tetszik, és mégis mikor is döntöttük el, hogy ez lesz a neve? Egyébként Loretta lenne. Anno kértem a páromat, hogy írjon egy listát, neki mi tetszik, és én is írok. Nem tette, mert sose jutott a nevek végigolvasásáig. Néztük együtt is az összes nevet, de úgy se jutottunk a végére.

Share

Félegyházy Anna

Félegyházy Anna vagyok, pszichológus. Magánrendelésemen magyar és angol nyelven tartok konzultációkat egyénileg érkezők, párok, valamint családok részére.
Egyéni konzultációk esetében többek közt a következő problémák felmerülésekor várom a jelentkezését:
- hangulati változások
- gyakori fáradtság
- kilátástalanság érzése
- önértékelési problémák
- életvezetési nehézségek
- pályaválasztás kérdései
- egyéb problémák.
Párkapcsolati konzultáció esetében az alábbi helyzetekben tudok segítséget nyújtani:

Share
Feliratkozás RSS - gyermekvárásra való felkészítés csatornájára