Jelenlegi hely

elakadás

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Pakai-Szűcs Réka

Pakai-Szűcs Réka vagyok, okleveles klinikai pszichológus. Képesítésemet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, amely híres gyakorlatorientált képzéséről. Terápiás módszeremnek a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként a pár- és családterápiás eljárást választottam, mivel ez az egyetlen olyan terápiás módszer, amely a különböző pszichológiai elméleteket ötvözve, azok legeredményesebb technikáit egyesíti. Jelenleg ezen módszerspecifikus képzésemnek befejező szakaszában tartok, ezért pár- és családterápiát családterapeuta-jelöltként folytatok, szupervíziós támogatás mellett. 

Share

Nagyon egyedül érzem magam

A környezetemben nem igazán tudják, de elég régóta nem érzem magam jól, és ez akkor kezdett elhatalmasodni igazán rajtam, amikor befejeztem a középiskolát, és sajnos nem sikerült a felvételim oda, ahova szerettem volna menni. Többször is próbálkoztam más és más képzésekkel, de egyiket sem végeztem el. Mostanában elég sokszor érzem, hogy nem tartogat már nekem semmit sem a jövő, nem igazán vágyom már semmire sem. Pedig régen mindig voltak céljaim. Nem találom az utam, még így, hívő keresztényként sem. Egyre nehezebb elhinnem, hogy minden rendbejön majd.

Share

Hogyan érjem el, hogy érdekeljenek az emberek?

28 éves férfi vagyok, és mióta csak vissza tudok emlékezni, nem igazán volt motivációm arra, hogy más emberekkel önmagukért barátkozzak, velük szociális interakcióba kerüljek, közös tevékenységeket végezzek, ha nem volt muszáj. Sokszor a nők megszólítására is nehezen, vagy egyáltalán nem tudom magam rávenni. Hogyan tudnám elérni, hogy az emberek, szokásaik, hagyományaik és számomra unalmas, hétköznapi dolgaik önmagukért is érdekeljenek, és ez az érdeklődés megkönnyítse nekem, hogy idegen nőkkel beszélgetést kezdeményezzek?

Share
Feliratkozás RSS - elakadás csatornájára