Jelenlegi hely

Családi és párkapcsolati nehézségek és problémák

A családom nem fogadja el a páromat a múltja miatt

Van nekem egy olyan problémám, hogy a családom nem fogadja el a barátomat, akivel már egy jó ideje együtt vagyunk. Mindig azt mondják, nem hozzam való, mert a múltja nem olyan, amilyet ők szeretnének, mert a múltban tett olyan dolgokat, amiket nem kellett volna, de azóta megváltozott, teljesen más ember lett. Kevésbé tanult is, mint én. Nem tudják elfogadni, hogy együtt vagyunk és boldogok vagyunk együtt. Nagyon szeretem a páromat és ő is szeret engem, mindent megtenne értem, hogy boldoggá tegyen, de nagyon zavar, hogy a családom nem fogajda el és megveti. Nem szeretnék elválni tőle.

Share

Életem egyik legnehezebb döntése előtt állok

Úgy érzem életem egyik legnehezebb döntése előtt állok. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy mit kéne tennem, mégis csak toporgok. 4 éve vagyok együtt a párommal. A kezdet elég rázós volt, nekem még volt egy lezáratlan ügyem, ő viszont hónapokig kitartott. Ez nagyon imponált és végül beadtam a derekam. Teljesen megbabonázott, mennyire más, mint én - egy csomó új dolog jött be az életembe. A barátai és családja is nagyon kedvesek voltak, mégsem tudtam velük soha azonosulni. Összeköltöztünk, majd aztán folyamatosan éreztem, hogy távolodik tőlem, persze jött részemről a szokásos reakció.

Share

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Félegyházy Anna

Félegyházy Anna vagyok, pszichológus. Magánrendelésemen magyar és angol nyelven tartok konzultációkat egyénileg érkezők, párok, valamint családok részére.
Egyéni konzultációk esetében többek közt a következő problémák felmerülésekor várom a jelentkezését:
- hangulati változások
- gyakori fáradtság
- kilátástalanság érzése
- önértékelési problémák
- életvezetési nehézségek
- pályaválasztás kérdései
- egyéb problémák.
Párkapcsolati konzultáció esetében az alábbi helyzetekben tudok segítséget nyújtani:

Share

Hámori Kriszta

Szakterület: 

Családi és párkapcsolati nehézségek, problémák esetén sokszor az nehezíti meg a változtatást, hogy nem is látjuk át, mik azok az erők, amik visszahúznak minket, és nem vesszük észre, miből meríthetnénk energiát.  Pár-, és családterápiás rendszerszemléletben dolgozó szakemberekként hisszük, hogy a kapcsolati nehézségek megoldásában segít a külső szem. Tapasztalatunk azt mutatja, ilyen esetekben nem visz előre a bűnös keresése, sokkal inkább a közös hang megtalálása lehet a cél. Ezért üléseinket Kresznerits Szilviával páros vezetéssel tartjuk, ahol minden érintett jelen van.

Share
Feliratkozás RSS - Családi és párkapcsolati nehézségek és problémák csatornájára