Jelenlegi hely

bizalom

Betegesen bizalmatlan vagyok

Már az ismerkedésnél is... Mindig azt hiszem, hogy a partner hazudik nekem. És vádaskodóvá, hisztissé, agresszívvá válok, ha későn ír vissza. Eltaszítom magamtól, majd visszavonzom és a vége az lesz, hogy megszakítja velem a kapcsolatot. Csalódnak bennem, mert egyébként kedvesnek, aranyosnak ismertek meg. Mintha amikor kapcsolatban vagyok valakivel, megőrülnék, mintha nem tudnék kötődni. Előfordul, hogy bosszút akarok állni, mert azt hiszem, a partner áll bosszút rajtam, vagy hazudok, mert azt hiszem, ő hazudik nekem.

Share

Megszakadt barátság

Néhány évvel ezelőtt hirtelen megszakadt egy mély barátságom. Sok mindennel megrágalmazott, ekiabált az illető személy. Illúziónak nevezte a több éves barátságunkat. Traumaként éltem meg az egészet. Annyira rosszul éreztem magam lelkileg, hogy nem tudtam volna egyedül kijönni belőle, mentálhigiénés szakemberhez jártam beszélgetésekre. De ezzel vártam majdnem egy évet. Majd még egy évembe került, mire azt mondhattam, teljesen megbocsátottam a volt barátnőmnek. Ez összesen kb. 2,5 év volt a veszekedéstől számítva.

Share

Visszaépíthető-e a bizalom?

Már egy éve együtt vagyok a barátommal, az utóbbi időben teljes harmóniában élünk egymás mellett, de engem folyton gyötör a tudat, hogy vajon megbízhatok-e a páromban? Mielőtt összejöttünk, természetesen mindkettőnknek voltak kapcsolatai, ami az elején érdekes módon egyáltalán nem zavart, azonban megtudtam, hogy még írogatott nekik, miután mi összejöttünk. Állítása szerint azért, hogy én féltekeny legyek, valamint kellett neki a visszaigazolas más személyektől. Sajnos azóta nem bízom meg benne, és már semmi önbizalmam nincs, ugyanis azok a lányok egytől egyig szépek.

Share
Feliratkozás RSS - bizalom csatornájára