Jelenlegi hely

bántalmazás

Nagyon nehéz életem volt

Nagyon nehéz életem volt. Volt részem gyerekként szexuális bántalmazásban, anyám alkoholista volt, apám meghalt, stb. Később sem alakult jól az életem. 12 évig voltam a férjem mellett, aki szintén alkoholista volt. Egy gyermekünk született. A családja nem fogadott el. 3 éve felakasztotta magát, ami nagyon megviselt. Azóta van új kapcsolatom, de sajnos nem vagyok boldog most sem. Önző, lelketlen ember. Sokszor súlyosan bántalmaz verbálisan és fizikálisan is. Nem enged pszihológushoz! Pedig feszült, stresszes vagyok. Tördelem a kezem. Nem bírom magam elengedni társaságban.

Share

Mibe kapaszkodhatnék?

Nehéz helyzetben vagyok. 3 gyermekemet és engem a gyerekek apja lelki terrorban tart. Már hosszú ideje ebben a pokolban élünk, most már azonban eldurvultak a dolgok. Eddig csak engem alázott meg mindennap, most viszont már a gyerekeket is zsarolja. A 8 évest azzal fenyegeti, hogy őrültek házába záratja. A nagyobbat meg rohadt pánikbetegnek nevezi - 15 éves. Mit tehetek én? Próbáltam vele beszélni, hogy ne tegye ezt a gyerekeivel, de azt mondja, hogy ő mindent megtehet. Meg kell törni a gyerekeket... Szerintem ez ostoba hozzáállás.

Share

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Share

Válás és a kisgyermek veszélyeztetése

Válófélben vagyunk több mint egy éve, mert bejelentettem a feleségemet a gyermekem ellen elkövetett bántalmazásért, veszélyeztetésért. Sajnos a mai napig folyamatban vannak az eljárások, és gyermekem a feleségemnél van, én csak minden keddi napon és kéthetente látom. Ellenem nevelik, a láthatásokat nem engedik, különböző indokokkal. Gyermekem a feleségemnél agresszív, nadrágjába kakil mind a mai napig. Nálam semmi ilyen nem tapasztalható, magától megy WC-re, nyugodt, nincsenek agresszív kitörései, mint a feleségemnél.

Share

Állandó rettegés az életem

Szeretnék segítséget kérni a volt férjem által okozott sérelmek miatt, melynek feldolgozását úgy érzem, egyedül képtelen vagyok megoldani. A válás után nem egy alkalommal próbált az életemre törni. Zaklatás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat ellene. Teljesen ellehetetlenítette az életem. Emiatt több mint 100 km-re kellett elköltöznöm. Itt nem találok egészségi állapotomnak megfelelő munkát. Sajnos volt eset, amikor ide is utánam jött, és a rendőrség segítségét kellett kérni. A távoltartásit is megszegte, mégsem történt intézkedés az ügyben. Állandó rettegés az életem.

Share
Feliratkozás RSS - bántalmazás csatornájára