Jelenlegi hely

anyaszereppel kapcsolatos problémák

Jövő hónapban lesz 4 éves, "megromlott" a kapcsolatunk

Gyermekemmel az utóbbi időben "megromlott" a kapcsolatom, nem szeret velem játszani, nem hallgat rám. Nagyszülőkkel lakunk, mindig csak a mamához megy, ami nekem nagyon fáj. Igaz, elég szigorú vagyok vele mostanában, és nagyon sokat kiabálok vele, mert sajnos amióta ideköltöztünk, a család többi tagja ( testvérem és anyukám javarészt) nagyon beleszólt a nevelésbe. Ha leszidtam a kicsit, rohantak, vigasztalták. Sőt sokszor a gyerek előtt nekem estek, miért "bántom ".

Share

Nem vagyok elég türelmes

Az a problémám, hogy nem tudok elég türelmes lenni a féléves kislányommal. Nagyon sok energiát fektetek abba, hogy minden a legjobb legyen, amit neki nyújtok (igény szerint szoptatom, járunk babaúszásra, mindennap kap tőlem babamasszázst, nem hagyom sírni, mosható pelenkája van, sokat énekelek, mondókázok neki, igyekszem jókat játszani vele, sokat van levegőn, egy szobában alszunk stb). Ezeket szívesen, belső indíttatásból csinálom, de nagyon kimerít. Sajnos nagyon nehéz elaltatni, és ilyenkor van, hogy kikelek magamból, kiabálok, néha csúnya

Share

Szita Bernadett

Elsősorban stresszhez, traumákhoz társuló, szorongásos és pszichoszomatikus jellegű zavarokkal foglalkozom. Fő szakterületem a krónikus betegségek, terhesség, vetélés, koraszülés, meddőség kapcsán jelentkező problémák kezelése, amelyhez szakmai hátteremet 2011-óta a Semmelweis Egyetem biztosítja. Munkám során elsődleges szempont az empatikus, elfogadó légkör megteremtése, és a hatékony, bizonyítékon alapuló pszichológiai módszerek alkalmazása.

Share
Feliratkozás RSS - anyaszereppel kapcsolatos problémák csatornájára