Jelenlegi hely

Videók

Nagy Péter: Engedjem? Tiltsam? Gyerekeink a digitális világban

Engedjem? Tiltsam? Gyerekeink a digitális világban – Dr. Nagy Péter

Mennyit engedjem gyermekemet telefonozni, tabletezni, az interneten keresgélni vagy számítógéppel, konzollal játszani? 

Share

Az autizmus arcai – bevezető

Az autizmus arcai

Túl keveset tudunk róla… A vlogsorozat alkotói szeretnék, ha az emberek jobban megismernék az autizmust, mert ennek hiányában nem értik és nem is tudják elfogadni ezt a fajta másságot. Az autizmus egy spektrum-zavar, ami azt jelenti, hogy nincs két egyforma, ezzel diagnosztizált ember, hiszen a tünetek súlyossága, formája, típusa, a problémák okozta nehézségek nagymértékben különböznek. Mégis, minden érintett közös jellemzője, hogy egész egyszerűen furcsa, nem megszokott a viselkedésük, a kommunikációjuk. 

Share

Video – Ellenőrzés és bizalom home office-ban

Dr. Ligeti György – Ellenőrzés és bizalom home office-ban

Az otthonról való dolgozás ellenőrzésére számos megoldás létezik, a telefonos számonkéréstől olyan szoftveres megoldásokig, amelyekkkel a képernyő előtt töltött idő akár teljes egészében lekövethető, mégsem ezek jelentik a hatékonyság feltételeit.

Share

Podcast – Erőt meríteni önmagunkból

Túlélés extrákkal EP11 - Erőt meríteni önmagunkból

Hogyan találjuk meg az “énerőnket”? Mire jó ez, és hogyan segít át a mostani helyzethez hasonló időszakokon, hogy ne csak túléljünk, hanem megéljük az apró örömöket? Tari Annamária pszichoanalitikussal beszélgetünk.

Share

Video – A pomodoro technika, hatékonyság home office-ban

Ligeti György – A pomodoro technika – hatékonyság home-office-ban

Ha úgy érzed, hogy home office-ban nem tudsz hatékony lenni, és szétesik a napod, Dr. Ligeti György szervezetfejlesztő most megismertet egy egészen egyszerű és betartható technikával.

Share

Oldalak