Jelenlegi hely

A csend ereje

Szerző: 
Sylvia Löhken

A zárkózott ember útja a sikerhez

Türelmesen meghallgat másokat, előbb gondolkodik, csak utána beszél. Egy találkozókkal teli nap után szívesen van egyedül. Jobban szereti, ha kevés, de igazán jó barát veszi körül. Ezek az introvertált emberek főbb jellemzői.

A könyvből megtudhatja, hogyan érvényesítheti visszahúzódó emberként erősségeit a szakmai és magánéletben, például jó koncentrációs képességét, analitikus gondolkodását vagy függetlenségét. A jól bevált stratégiák segítik, hogy a kapcsolataiban, tárgyalások vagy viták alkalmával jól szerepeljen, és legyőzze az akadályokat. Megtudhatja, hogy befelé forduló ember létére hogyan válhat sikeres vezetővé a saját személyes stílusával, és hogyan dolgozzon hatékonyan együtt extrovertált munkatársaival.

Dr. Sylvia Löhken okleveles coach, a legfrissebb pszichológiai kutatások alapján szemlélteti, mi a különbség az introvertált és extrovertált emberek között. Számtalan tanáccsal szolgál, hogyan éljen partnerével vagy egyedül, és hogyan bánjon a különböző személyiségtípusú gyermekekkel.

Fordította Malyáta Eszter

Libri Könyvkiadó

Share