Jelenlegi hely

A koronavírus járvány testi és lelki hatásainak felmérése

 A felmérés célja a koronavírus járvány testi és lelki hatásainak felmérése, mely segíthet hatékony intervenciók kialakításában

Cikkek: 

Most készült el a COH-FIT rövidítésre hallgató nemzetközi internetes felmérés magyar oldala. A felmérés célja a koronavírus járvány testi és lelki hatásainak felmérése, mely segíthet hatékony intervenciók kialakításában; amennyiben elegendő számú hazai adatot sikerül összegyűjteni, akkor Magyarországra vonatkozó eredményeket külön is közöljük. 

A vizsgálat linkje: https://www.coh-fit.com/?lang=hu

A vizsgálatban 35 ország 200 kutatója vesz részt. Három "hullámban" kerül sor a világon a kérdőív felvételére: a (jelenlegi)  korlátozások fázisa az első, majd 2 utánkövetés. A vizsgálat név nélküli. A teszt kitöltése kb. 30 percet vesz igénybe.

Share

Ez is érdekelhet

A lelki gondokat nemcsak a testi adottságokkal való elégedetlenség okozhatja! Vannak, akik ruházatuk és hajviseletük miatt érzik kellemetlenül magukat, mert társaik ezekért...

Korunk jellegzetes vonásai erősen befolyásolják a járványhoz való viszonyulásunkat, hétköznapjainkat, sőt, egymáshoz való viszonyulásainkat is.

Hogyan is állunk a „valósággal”? Miért szeretünk néha olyasmiben hinni, aminek kétes a valóságtartalma?

A Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján indult impulzivitás-kutatáshoz 18-35 éves fiatalok j

Nem elég azt éreznünk, hogy megértjük a másikat – ezt ki is kell fejeznünk ahhoz, hogy ő is érezze a megértésünket.

Most részt vehet az ELTE testi tudatosságról szóló kutatásában és eredményéről egyéni visszajelzést kaphat.