Jelenlegi hely

Mentsd meg a házad! – játék, teszt

Helyezd el a homokzsákokat!

Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét, és egyben támogasd a Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke kutatását is!

Árvíz és járvány – a katasztrófahelyzeten túl közös tulajdonságuk egyebek között, hogy mind a megelőzésükben, mind a megfékezésükben nagyon fontos az egyének és a csoportok együttműködése. A Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke készített egy online játékot, amelyet ha végigjátszol, kicsit közelebb kerülsz a csoporton belüli és a csoportok közötti együttműködés folyamatának megértéséhez. Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét,  és egyben támogasd az egyetem kutatását is!

A játékot kattintás után itt tudod végigjátszani

Share

Ez is érdekelhet

Évtizedek óta tudjuk, hogy a média által sulykolt szépségideál kedvezőtlenül hat a saját testünkkel való elégedettségre, és ebből adódóan önértékelésünkre, lelki közérzetünkre...

Ön gondolkodott már a szülői posztolás kockázatairól?  A gyerekekről való meggondolatlan posztolás súlyosan sértheti a magánélethez való jogukat, és sajnos gyakran alapot adhat...

Miért van ez így, milyen pszichológiai okra vezethető vissza, hogy a klímakatasztrófa miatti aggodalom nem képes megv

Milyen lehetőségeket kínál a krízis a pedagógia számára és milyen feladatokat kell megoldani a korszerűbb oktatás meg

Olyasmit is képesek vagyunk megszokni, ami józan ésszel elfogadhatatlan.

Csak a legutóbbi évtizedekben „vették észre” az etológusok, hogy talán a macska-ember kapcsolatnak is lehetnek figyelemre- (és kutatásra) méltó rejtelmei.