Jelenlegi hely

Mentsd meg a házad! – játék, teszt

Helyezd el a homokzsákokat!

Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét, és egyben támogasd a Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke kutatását is!

Árvíz és járvány – a katasztrófahelyzeten túl közös tulajdonságuk egyebek között, hogy mind a megelőzésükben, mind a megfékezésükben nagyon fontos az egyének és a csoportok együttműködése. A Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke készített egy online játékot, amelyet ha végigjátszol, kicsit közelebb kerülsz a csoporton belüli és a csoportok közötti együttműködés folyamatának megértéséhez. Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét,  és egyben támogasd az egyetem kutatását is!

A játékot kattintás után itt tudod végigjátszani

Share

Ez is érdekelhet

Ha a politikai kampányok során használt meggyőzéstechnikai kutatások, fogások töredékét beépítenénk a klímaválság kom

Négyéves elnöksége alatt szelet vetett és vihart aratott, páratlan mértékben felkorbácsolva a választói indulatokat – maga mellett éppúgy, mint maga ellen.

Hallgasd meg a Jazzy Rádió dr. Kollár Jánossal, „A házasságok 7 hazugsága” című könyvünk szerzőjével készített beszélgetését!

A legtöbb munkavállalói panasz éppen a visszajelzés hiánya körül csoportosul: nincsen lezárása egy folyamatnak, hiány

A lelki gondokat nemcsak a testi adottságokkal való elégedetlenség okozhatja! Vannak, akik ruházatuk és hajviseletük miatt érzik kellemetlenül magukat, mert társaik ezekért...

Időt és energiát spórolhatunk, ha az ismeretlen dolgokat az ismerőshöz kapcsolás révén próbáljuk megérteni.