Jelenlegi hely

Mentsd meg a házad! – játék, teszt

Helyezd el a homokzsákokat!

Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét, és egyben támogasd a Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke kutatását is!

Árvíz és járvány – a katasztrófahelyzeten túl közös tulajdonságuk egyebek között, hogy mind a megelőzésükben, mind a megfékezésükben nagyon fontos az egyének és a csoportok együttműködése. A Pécsi Tudományegyetem Általános- és Evolúciós Pszichológia Tanszéke készített egy online játékot, amelyet ha végigjátszol, kicsit közelebb kerülsz a csoporton belüli és a csoportok közötti együttműködés folyamatának megértéséhez. Mentsd meg a házad az árvíztől, lehetőleg ne csak a sajátodét,  és egyben támogasd az egyetem kutatását is!

A játékot kattintás után itt tudod végigjátszani

Share

Ez is érdekelhet

2020 márciusának idusán egyik reggel arra ébredtem, hogy a világ megváltozott,  a magyarországi esélyegyenlőség szűk

A Magyar Pszichoanalitikus Egyesület tagjainak rövid előadásaival szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy könnyebben eligazodjunk ebben a bonyolult és érzelmileg megterhelő...

Irwin D. Yalom szerint a haláltól való szorongás alapmotivációnk, „ösztönszinten hat – beépült minden apró sejtünkbe – és az élet minden mozzanatát befolyásolja”, csak...

Hogyan reagáltak elődeink azokban az évszázadokban, amikor a járványok kiváltó okairól és az ellenük való hatékony fe

„A vállalatok dollármilliókat költenek tűzfalakra és biztonságos távoli elérést nyújtó eszközökre, de ez mind kid

Fontos, hogy megengedjük magunknak azt, ami van. És, ha az éppen a veszteség vagy a szomorúság, akkor az is rendben van.