Jelenlegi hely

A nagy Ő

Milyen az ideális társ, milyen párkapcsolatra vágyunk? Mi lehet az oka annak, ha valaki még nem találta meg a párját? Adunk-e esélyt valakinek, aki nem teljesen olyan, mint akit elképzeltünk magunknak? Megannyi kérdés, ami a cím alapján felmerül. De többségünk hisz abban, hogy valahol mindenkire vár valaki – legyen az a nagy Ő, vagy akit éppen elénk sodort a sors. Ám ha az ideális társat keressük, először nekünk kell ideális partnerré válnunk. Következő 7 cikkünkben arról is olvashatnak, milyen esélyekkel vághat neki és milyen buktatókkal szembesülhet az, aki online keresi párját, s mit tehetünk azért, hogy a megtalált Nagy Ő-vel harmonikus kapcsolatban élhessünk. 

 

Vajon szerelmesebbek-e azok, akik kiposztolják a Facebook kapcsolati státuszukat? Vagy ez inkább a féltékenységgel áll összefüggésben? – teszi fel a kérdést mai cikkünk szerzője, dr. Orosz Gábor. Egy magyar kutatás szerint mindkettő igaz – a kutatók arra keresték a választ, vajon a Facebook kapcsolati státusz értelmezhető-e „digitális jegygyűrűként”?

 

A – cseppet sem irigylésre méltó – szingli férfi...

Szerző: 

Bár szívesen gondoljuk azt, hogy a nők többet és jobban szenvednek a kapcsolatok hiányától, valójában a férfiak sincsenek könnyebb helyzetben. 

Van, akinek sikerül megtalálni élete párját (vagy hosszabb időre szóló partnerét), mások azonban bolyonganak az útvesztőben...

Share

Pygmalion az interneten

Az interneten ébredt szerelem kockázatai

Az internetes párkeresés megjelenésével a hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyó magányos lelkek az online térben „megismert” személyekbe könnyen belevetíthetik korábban be nem teljesült vágyaikat. 

Az elsődleges cél nem önmaga bemutatása, hanem a másik érzékeny pontjainak becserkészése.

Share

Komoly kapcsolatra férfi kerestetik...

Szerző: 

A 21. század párkapcsolati útvesztőiben – bár szívesen gondolunk arra, hogy a nőknek nehezebb, – a fiatal férfiaknak sincs könnyű dolguk. 

Egy férfitól – mióta világ a világ – azt várjuk el, hogy legyen olyan, akire támaszkodni lehet, aki szeretni tud, aki bátor és határozott.

Share
Feliratkozás RSS - A nagy Ő csatornájára