Jelenlegi hely

Állandó szerzőink

Klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház vezető pszichológusa.
Pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének klinikai igazgatóhelyettese
Az ELTE Bölcsészettudományi Karán 1987-ben pszichológusi, 1989-ben magyar nyelv és irodalom szakos diplomát szerzett. A kultúra elavulása című könyve 2004-ben jelent meg.
2009-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézetében személyiség- és klinikai pszichológia szakirányon. A Szegedi Klinikai Központ Sebészeti Klinikájának főállású pszichológusa, alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus-jelölt.
Pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus, család- és párterapeuta
Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, zeneterapeuta, az SE egyetemi adjunktusa. A magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás- és tanítássegítő program) kidolgozója.
Klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa. Az ELTE PPK, az Óbudai Egyetem és a Szegedi Egyetem oktatójaként és pszichoterapeutaként is a különleges helyzetű tehetségekkel foglalkozik.
Klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta. Doktori disszertációját a szülői túlvédés jelenségéről és terápiás kezeléséről írta.
Pszichológus, családterapeuta, egyetemi tanársegéd. A Magatartástudományi intézet munkatársaként orvosi pszichológiát, kommunikációt és pszichoszomatikát tanít a Semmelweis Egyetemen, magyarul, angolul és németül.