Jelenlegi hely

(pár)kapcsolati problémák

Lánykérés: ő boldog volt, én ideges

27 éves lány vagyok, aki külföldön él. A barátommal már 8 éve alkotunk egy párt, és tavaly megkérte a kezem. Biztos vagyok, hogy szinte minden lány repesett volna a boldogságtól, de én nem. Alig tudtam igent mondani, viszont megszakadt volna a szívem, ha láttam volna, hogy mennyire tönkreteszem őt egy nemleges válasszal. Belementem. Ő boldog volt, én ideges. Nem tudtam örülni, mivel közben a munkahelyemen megismerkedtem egy sráccal, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz. Szeret és tudom, hogy vele sokkal könnyebb és egyszerűbb lenne az életem. Sokkal kevesebb stressz és vita lenne.

Pedig miatta váltam el...

Nemrég váltam el. Van egy új kapcsolatom, ami távkapcsolat. A barátom elég őszintének tűnik, néha kicsit nyersen. A kapcsolatunk elején többször felhívta a figyelmem, hogy neki még van rajtam kívül más és nem fogja felrúgni az előző kapcsolatát miattam, bármennyire is szeret. Társkereső oldalon ismerkedtünk meg, ahonnan én az ismerkedésünk után töröltem magam. Ő a mai napig fent van és levelezik továbbra is. Tudomásomra jutott, hogy kapcsolatunk alatt találkozott is más nővel és intim kapcsolat is létrejött közöttük. Azt mondta, csak a kíváncsiság hajtotta és már nagyon megbánta.

Miklovicz Anita

 

Célom, hogy segítsek Önnek, ha életének egy nehéz szakaszában elakadt, változtatna a kapcsolatain és közelebb kerülne önmagához. Fontosnak tartom a bizalmon, elfogadáson alapuló partneri munkát. Mindannyiunkban megvan a képesség a változásra, a személyes növekedésre. Segítek abban, hogy ezt a lehető legjobban kibontakoztassa, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élet megteremtése céljából. Ahhoz, hogy beszélgetéseink minél előrevivőbbek legyenek és elérje a célját, a problémájához illesztjük azt, hogy az ülések pszichológiai tanácsadás vagy coaching formájában történjenek.

Feliratkozás RSS - (pár)kapcsolati problémák csatornájára